Τρέιλερ «Big Shark»: Ο Τόμι Γουαϊζό μας σώζει από καρχαρία στην πιο cult επιστροφή της χρονιάς - cinemagazine.gr
13:55
15/2

Τρέιλερ «Big Shark»: Ο Τόμι Γουαϊζό μας σώζει από καρχαρία στην πιο cult επιστροφή της χρονιάς

Ο δημιουργός του «The Room» έχει νέα κινηματογραφικά σχέδια! 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Τόμι Γουαϊζό και ο συνεργάτης του Γκρεγκ Σεστέρο έζησαν πριν από ένα χρόνο περίπου στιγμές ύστερης δόξας, 15 χρόνια μετά το «The Room». Η ταινία βέβαια παράμενε γνωστή λόγω των απίθανων προβολών της σε όλο τον κόσμο, όμως το «Disaster Artist» του Τζέιμς Φράνκο ήταν αυτό που την απογείωσε και ξανάφερε τον Γουαϊζό στην επικαιρότητα. Για να μην ξαναχαθεί λοιπόν, ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του στην οποία τα βάζει με καρχαρία! Θέλετε κάτι άλλο; 

Το «Big Shark», για το οποίο μιλούσε πρόσφατα στις προβολές του «Room» όπου παρεβρίσκονταν ο Γουαϊζό, έχει πλέον τρέιλερ το οποίο βρίσκει τρεις φίλους να διασκεδάζουν μέχρι που ο Σεστέρο δέχεται δυο σφαλιάρες (συνοδευόμενες από απολαυστικό ηχητικό εφέ) και η νύχτα μοιάζει να τελειώνει άδοξα. Ώσπου οι δρόμοι της Νέας Ορλεάνης γεμίζουν νερά, κάτω από τα οποία κρύβεται ένας μεγαλοπρεπέστατος, φτιαγμένος με CGI, καρχαρίας. 

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, δείτε το τρέιλερ παρακάτω. Ο Γουαϊζό θέλει να κυκλοφορήσει την ταινία μέσα στο 2019, ώστε μετά να ασχοληθεί με το νέο του όνειρο, ένα μιούζικαλ που θέλει να ανεβάσει στο Μπρόντγουεϊ, βασισμένο στο «The Room»!