Ακούστε το τραγούδι του νέου Μποντ «No Time To Die» από την Μπίλι Άιλις - cinemagazine.gr
8:27
14/2

Ακούστε το τραγούδι του νέου Μποντ «No Time To Die» από την Μπίλι Άιλις

Η 18χρονη Μπίλι Άιλις είναι η νεαρότερη τραγουδίστρια που αναλαμβάνει την μουσική παράδοση του τραγουδιού - Μποντ.

Από τον Πάνο Γκένα

Μετά την Αντέλ και τον Σαμ Σμιθ (αμφότεροι βραβευμένοι με Όσκαρ για τα τραγούδια τους), η νέα περιπέτεια Μποντ με τίτλο «No Time to Die»  συνοδεύεται από τη φωνή της νεαρότερης ερμηνεύτριας τραγουδιού Μποντ στα χρονικά.

Η ταλαντούχα Μπίλι Άιλις, που έκλεισε τα 18 τον Δεκέμβριο, ακολουθεί την παράδοση των Σίρλεϊ Μπάσεϊ, Ματ Μονρό, Τομ Τζόουνς, Λούις Άρμστρονγκ, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Duran Duran, Τίνα Τάρνερ, Garbage, Μαντόνα,  Κρις Κορνέλ κ.α., υπογράφωντας μαζί με τον αδερφό της Φίνεας Ο ' Κόνελ το τραγούδι τίτλων για την τελευταία κινηματογραφική εξόρμηση του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ.

Τα τελευταία δυο χρόνια η Άιλις έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση, αρχικά μέσω των ηχογραφήσεών της που ανέβηκαν στο SoundCloud, κι έπειτα με την επιτυχία του «Bad Guy» και του υποψήφιου για 6 Γκράμι άλμπουμ «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?». Μετά από μία σειρά Instagram stories με Bond girls από τη σειρά των ταινιών, η Άιλις και στη συνέχεια η εταιρεία παραγωγής επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της. Πριν λίγες μέρες η Άιλις εμφανίστηκε στη σκηνή της 92ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ συνοδεύοντας τραγουδιστικά το In Memoriam με μία αισθαντική διασκευή του «Yesterday» των Beatles. Λέτε να τη δούμε και του χρόνου ως υποψήφια για το «No Time to Die» συνεχίζοντας την οσκαρική παράδοση των τραγουδιών Μποντ μετά την Αντελ και τον Σαμ Σμιθ; 

Να θυμίσουμε πως τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο βραβευμενος με Όσκαρ Χανς Ζίμερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον συνεργάτη του Φουκουνάγκα, Νταν Ρόμερ. Βέβαια το « No Time to Die» πλησιάζει επικίνδυνα με ημερομηνία εξόδου τις 2 Απριλίου (ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα), οπότε ο Χανς Ζίμερ έχει λίγο χρόνο για να ολοκληρώσει τη μουσική της ταινίας. Το Variety αναφέρει πως οι στενοί του συνεργάτες Λορν Μπαλφ (με τον οποίο είχαν δουλέψει μαζί στο ανατρεπτικό score του «Σέρλοκ Χολμς») και Μπέντζαμιν Γουόλφις (υπέγραψαν μαζί το «Blade Runner 2049») πιθανότατα θα συνδράμουν.

Δείτε το τρέιλερ του «No Time To Die» κι ενημερωθείτε για την δύσκολη παραγωγή της ταινίας στο άρθρο Τρέιλερ «No Time To Die»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην τελευταία του εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ.

Η ταινία «No Time To Die» κυκλοφορεί 2 Απριλίου στις αίθουσες από την Tulip Entertainment.