«Billionaire Boys Club»: Κι όμως, η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι έρχεται στις αίθουσες - cinemagazine.gr
10:28
20/6

«Billionaire Boys Club»: Κι όμως, η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι έρχεται στις αίθουσες

Μια ταινία που είχε γυριστεί πριν 2 χρόνια και «πάγωσε» την κυκλοφορία της μετά τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι, βγαίνει στους αμερικανικούς κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η πρώτη αντίδραση του Ρίντλεϊ Σκοτ και των παραγωγών του «All the Money in the World» όταν, λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας, αποκαλύφθηκαν πολλαπλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης με κατηγορούμενο έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τον Κέβιν Σπέισι, ήταν μια ανακοίνωση που ανέφερε πως είναι άδικο να συνδέεται μια ομαδική δουλειά με την προσωπική ζωή ενός ηθοποιού. 

Λίγες μέρες μετά, ο Σπέισι έγινε Πλάμερ καθώς οι οσκαρικοί στόχοι της ταινίας δεν επέτρεπαν οποιοδήποτε ρίσκο και όλα τα λόγια πέρι της μη σύνδεσης αποδείχθηκαν αερολογίες. Αυτα ακριβώς επαναφέρει τώρα η εταιρία διανομής Vertical Entertainment που χειρίζεται την ταινία «Billionaire Boys Club», μια ανεξάρτητη παραγωγή που γυρίστηκε το 2016 και για την οποία προφανώς τα έξοδα αντικατάστασης ηθοποιού και νέων γυρισμάτων είναι δυσβάσταχτα. 

Με τον Σπέισι να είναι πλέον εξοστρακισμένος από το Χόλιγουντ, η εταιρία ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες τον προσεχή Αύγουστο, επαναλαμβάνοντας και αυτή πως «δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και ελπίζουμε ότι όλες οι ενοχλητικές κατηγορίες που αφορούν ένα μέλος του cast, οι οποίες μάλιστα δεν ήταν γνωστές όταν γυρίζαμε την ταινία, να μην επηρεάσουν την πορεία του φιλμ».

Κάπου ανάμεσα στην αλήθεια και την υποκρισία, η Vertical προσπαθεί να κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο για ένα φιλμ που τουλάχιστον μοιάζει ενδιαφέρον, έχοντας ως θέμα μια αληθινή ιστορία για μια ομάδα παιδιών από ιδιωτικά σχολεία του Λος Άντζελες, που μέσα στη δεκαετία του 80 έστησαν ένα είδος οικονομικής πυραμίδας, με τις πράξεις τους να οδηγούν τελικά σε έναν φόνο.

Οι Άνσελ Έλγκορτ (που ξανάπαιξε με τον Σπέισι στο «Baby Driver»), Τέιρον Έτζερτον («Kingsman») και Έμα Ρόμπερτς («We 're the Millers») πρωταγωνιστούν. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας.