Κάποιος πρέπει να μιλήσει! Κίντμαν, Ρόμπι και Θερόν έτοιμες για Όσκαρ στο νέο τρέιλερ του «Bombshell» - cinemagazine.gr
19:23
15/10

Κάποιος πρέπει να μιλήσει! Κίντμαν, Ρόμπι και Θερόν έτοιμες για Όσκαρ στο νέο τρέιλερ του «Bombshell»

Η αποκάλυψη των πολλαπλών περιπτώσεων σεξουαλικής παρενόχλησης που έστειλε τον ιδρυτή του Fox News, Ρότζερ Έιλς, σπίτι του, φέρνει μαζί ένα εντυπωσιακό καστ και γίνεται το θέμα μιας ταινίας που θα παίξει δυνατά για τα Όσκαρ, καθώς θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Φέτος το καλοκαίρι, το δίκτυο Showtime παρουσίασε το «Loudest Voice», σειρά με θέμα τη ζωή του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Fox News και επίσης προσωπικού συμβούλου για τις καμπάνιες ρεπουμπλικανών προέδρων των ΗΠΑ κατά το παρελθόν. Στη σειρά αυτή, ο Ράσελ Κρόου υποδύθηκε τον Έιλς στα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του, στα οποία δεσπόζει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο και αφορούσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από επιφανείς γυναίκες που δούλευαν σε αυτό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό απομονώθηκε για να γίνει το θέμα ενός πολύ μεγαλύτερου project, του «Bombshell», μιας ταινίας αρχικά της εταιρίας παραγωγής Annapurna, η οποία αποσύρθηκε όμως από την χρηματοδότηση το, με την Lionsgate να αναλαμβάνει και να ανακοινώνει «οσκαρική» ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Στο project υπάρχουν τρεις A-listers για τους βασικούς γυναικείους ρόλους, η Σαρλίζ Θερόν, η Νικόλ Κίντμαν και η Μάργκο Ρόμπι. Η Θερόν και η Κίντμαν θα υποδυθούν τις δημοσιογράφους του Fox Μέγκιν Κέλι και Γκρέτσεν Κάρλσον που ηγήθηκαν της μήνυσης κατά του Έιλς και του δικτύου, ενώ η Ρόμπι θα υποδυθεί έναν φανταστικό χαρακτήρα μιας παραγωγού με το όνομα Κάιλα Πόσπισιλ, η οποία συνεργάζεται με το δίκτυο. 

Τον ρόλο του Έιλς έχει αναλάβει ο Τζον Λίθγκοου και τον αντίστοιχο του ιδιοκτήτη του δικτύου, Ρούπερτ Μέρντοχ, ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ. Ρόλους στην ταινία θα έχουν και οι Άλις Ιβ, Άλισον Τζάνεϊ, Μαρκ Ντούπλας και Κέιτ ΜακΚίνον, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά καστ των τελευταίων χρόνων. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Τζέι Ρόουτς («The Campaign», «Trumbo») σε σενάριο του Τσαρλς Ράντολφ, που υπέγραψε πριν λίγα χρόνια το «Big Short». 

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε. Το «Bombshell» θα κυκλοφορήσει από την Lionsgate στις 20 Δεκεμβρίου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Κάποιος πρέπει να μιλήσει! Κίντμαν, Ρόμπι και Θερόν έτοιμες για Όσκαρ στο νέο τρέιλερ του «Bombshell»
  • Κάποιος πρέπει να μιλήσει! Κίντμαν, Ρόμπι και Θερόν έτοιμες για Όσκαρ στο νέο τρέιλερ του «Bombshell»