Cine Αλεξάνδρα: Μια αίθουσα κάτω από τα αστέρια σας περιμένει - cinemagazine.gr
14:26
19/6

Cine Αλεξάνδρα: Μια αίθουσα κάτω από τα αστέρια σας περιμένει

Μία αίθουσα κάτω από τα αστέρια, μια ιστορία γεμάτη κινηματογραφικό μυστήριο και μια νέα αισθητική, ιδιαίτερα νοσταλγική που μας ταξιδεύει!

Το Cine Αλεξάνδρα φέτος μας υποδέχεται πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο και μας καλώς ορίζει σε μια νέα εποχή κινηματογραφικής απόλαυσης υπό το φως του φεγγαριού. 

Ο νέος χώρος διακρίνεται για το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον και μια έκδηλη νοσταλγική διάθεση που σκοπό έχει να αναδείξει τη θερινή προβολή σε καλοκαιρινή βιωματική εμπειρία. Οι σινεφίλ, όσοι αγαπούν τον κινηματογράφο και το θερινό σινεμά, αυτό το καλοκαίρι θα βρουν στο Cine Αλεξάνδρα ταινίες γεμάτες καλοκαιρινή διάθεση, αλλά και ένα πρόγραμμα ταινιών που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς του είδους.

Διασκέδαση, ψυχαγωγία μα κυρίως νοσταλγικό ταξίδι σε μονοπάτια που μόνο η μαγεία του θερινού σινεμά μπορεί να σε ταξιδέψει, είναι η υπόσχεση που δίνει ολόκληρη η ομάδα ανθρώπων που εργάζεται πίσω από το νέο project του Cine Αλεξάνδρα, καθώς φέτος:

- Ο χώρος απέκτησε νέα ταυτότητα, που αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ που αρμόζει σε ένα καθαρόαιμο θερινό σινεμά
- Ο τεχνικός εξοπλισμός προβολής και ήχου αντικαταστάθηκε με νέο, ολοκαίνουργιο που εγγυάται κινηματογραφική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων
- Προστέθηκε ειδικά διαμορφωμένος, στεγασμένος χώρος για προστασία από τη βροχή
- Το μπαρ εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα και επιλογές όπως κοκτέιλς, ροφήματα και σνακς, κάνοντας ακόμη πιο γευστικές τις κινηματογραφικές βραδιές μας

Το Cine Αλεξάνδρα σας περιμένει για βραδιές γεμάτες καλό, αυθεντικό, θερινό σινεμά κάτω από τον αττικό ουρανό για μοναδικές κινηματογραφικές προβολές!

Cine Αλεξάνδρα
Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Κάτω Χαλάνδρι | Μετρό Χολαργός
Τηλ.: 2106777708
Εισιτήρια: Τετ..-Κυρ. € 7,00, Δευτ., Τρ. € 5,00
https://www.cinealexandra.gr
https://www.facebook.com/TherinoAlexandra/
https://www.instagram.com/cinealexandra/