Silence is over! Πρώτο trailer για το «Clarice», το τηλεοπτικό σίριαλ-σίκουελ της «Σιωπής των Αμνών» - cinemagazine.gr
10:17
9/12

Silence is over! Πρώτο trailer για το «Clarice», το τηλεοπτικό σίριαλ-σίκουελ της «Σιωπής των Αμνών»

Η Ρεμπέκα Μπριντς παίρνει τη σκυτάλη από τις Τζόντι Φόστερ και Τζούλιαν Μουρ στην ενσάρκωση μιας από τις ωραιότερες ηρωίδες του σινεμά, στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Η Κλαρίς επιστρέφει στη δράση για λογαριασμό του CBS. Στο τιμόνι της δημιουργικής παραγωγής , θα καθήσουν οι Άλεξ Κούρτζμαν και Τζένι Λιουμέτ, οι άνθρωποι πίσω από τα Σταρ Τρεκ «Discovery» και «Picard» και, στην περίπτωση της Λιουμέτ, η σεναριογραφή του ιδιαίτερα αξιόλογου «Η Ρέιτσελ Παντρεύεται», πράγμα που δημιουργεί κι έναν δεσμό παραπάνω με την «Σιωπή των Αμνών» λόγω Τζόναθαν Ντέμι. Κούρτζμαν και Λιουμέτ πάντως συνεργάστηκαν και το 2017 με την ατυχή υπόμνηση αφύπνισης Dark Universe, την «Μούμια» με τον Τομ Κρουζ.

«Μετά από 20 και πλέον χρόνια έχουμε το προνόμιο να ξαναδώσουμε φωνή σε μια από τις πιο διαρκούσες ηρωίδες της Αμερικής», δηλώνει το ντουέτο συνεχίζοντας: «Η γενναιότητα και η συνθετότητα της Κλαρίς άνοιγαν πάντα τον δρόμο, έστω και αν η προσωπική της ιστορία έμενε στο σκοτάδι. Αλλά είναι αυτή ακριβώς η ιστορία που χρειαζόμαστε σήμερα. Ο αγώνας, η αντοχή, ο θρίαμβός της. Η εποχή της είναι τώρα και για πάντα».

Η σειρά θα τοποθετηθεί στην επόμενη χρονιά των γεγονότων της «Σιωπής των Αμνών», ξανά στην Ουάσινγκτον και θα ακολουθήσει την Κλαρίς σε επίλυση serial killer υποθέσεων με την εμπειρία πια της συνεργασίας της με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η τηλεόραση προσπαθεί να αναβιώσει τον χαρακτήρα, με την πρώτη να έρχεται από το 2012 που δεν πραγματώθηκε τελικά. Η Ρεμπέκα Μπριντς («Pretty Little Liars») αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που παίχτηκε από δύο σπουδαίες ηθοποιούς στο παρελθόν, τις Τζόντι Φόστερ και Τζούλιαν Μουρ.

Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, και τα υπόλοιπα στις 11 Φεβρουαρίου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Silence is over! Πρώτο trailer για το «Clarice», το τηλεοπτικό σίριαλ-σίκουελ της «Σιωπής των Αμνών»
  • Silence is over! Πρώτο trailer για το «Clarice», το τηλεοπτικό σίριαλ-σίκουελ της «Σιωπής των Αμνών»