«F@ck Trump»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υψώνει τις γροθιές του κατά του αμερικανού προέδρου - cinemagazine.gr
11:17
11/6

«F@ck Trump»: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υψώνει τις γροθιές του κατά του αμερικανού προέδρου

Ο Ντε Νίρο προλόγισε τον Μπρους Σπρίνγκστιν στα Tony Awards και βρήκε άλλη μια ευκαιρία να ξεσπαθώσει κατά του Ντόναλντ Τραμπ. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στη σκηνή του Radio City Music Hall για να προλογίσει τον Μπρους Σπρίνγκστιν για το ειδικό βραβείο που θα έπαιρνε ο τελευταίος σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές των βραβείων Tony. Πριν αρχίσει να μιλά για τον Σπρίνγκστιν και για το μιούζικαλ «Springsteen on Broadway» λέγοντας αστεία για το πόσο δύσκολο είναι να βρεις εισιτήρια για τις παραστάσεις του, μια που οι τιμές τους φτάνουν τα 850 δολάρια, ο Ντε Νίρο πρόλαβε μιλώντας ελάχιστα, αλλά ξεκάθαρα, να κάνει την πολιτική του τοποθέτηση. 

«I’m going to say one thing, F*ck Trump» είπε υψώνοντας τις γροθιές του και μέσα σε δευτερόλεπτα όλοι οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χειροκροτούν. «Δεν υπάρχει πια διαφωνώ με τον Τραμπ, υπάρχει το άντε γ@μησου Τραμπ» ολοκήρωσε ο Ντε Νίρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός καταφέρεται ανοιχτά εναντίον του αμερικανού προέδρου καθώς σε οποιαδήποτε εμφάνισή του τον τελευταίο καιρό, εξηγεί πως οι καλοί τρόποι και η ανοχή δεν έχουν νόημα όταν έχεις απέναντί σου έναν τέτοιο άνθρωπο. 

Το CBS που μετέδιδε live τα βραβεία, πρόλαβε και έκοψε την επίμαχη φράση.