«Δεν είσαι φίλη μου»: Η Κιμ Κατράλ δεν θέλει τη συμπόνοια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - cinemagazine.gr
13:52
12/2

«Δεν είσαι φίλη μου»: Η Κιμ Κατράλ δεν θέλει τη συμπόνοια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Όχι πια Sex (and the City). Ούτε φίλοι.

Από τον Πάνο Γκένα

Η Κιμ Κατράλ σε δημόσια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram αναφέρεται με πικρία στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, συμπρωταγωνίστριά της στο «Sex and the City», με αφορμή το θάνατο του 55χρονου αδερφού της, Κρις Κατράλ. 

«Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα» είχε γράψει αρχικά η Κιμ Κατράλ στην ανακοίνωσή της στο twitter και στο Instagram, συμπληρώνοντας «θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές, φίλους και τους #SexandtheCity συναδέλφους» για την υποστήριξη. Μετά από λίγες μέρες όμως, και ενώ είχε ευχαριστήσει δημόσια τη Σίνθια Νίξον για τα συλληπητήρια μηνύματα, καταφέρθηκε ενάντια στην Πάρκερ θεωρώντας πως εκμεταλλεύεται τη στιγμή για να αποκαταστήσει την εικόνα της «καλής».

«Η συνεχιζόμενη επιθυμία σου για επικοινωνία είναι μία οδυνηρή υπενθύμιση για το πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα», γράφει η Κατράλ. «Άσε με να το κάνω ΠΟΛΥ καθαρό. (Αν δεν το έχω κάνει ήδη) Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι' αυτό σου γράφω μία τελευταία φορά για να σου πω να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την περσόνα του "καλού κοριτσιού"».

Η Κατράλ συνδέει την ανάρτηση με το άρθρο Inside the mean-girls culture that destroyed ‘Sex and the City’ του New York Post, που κάνει λόγο για τον εσωτερικό πόλεμο των τριών συμπρωταγωνιστριών της Κατράλ, και ειδικά της Πάρκερ, που ζήλευε το ταλέντο της.

 

 

#SexandtheCity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall) στις 6 Φεβ, 2018 στις 12:39 μμ PST