Τρέιλερ «Destination Wedding»: Αναμνήσεις από '90ς με Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ - cinemagazine.gr
10:21
17/5

Τρέιλερ «Destination Wedding»: Αναμνήσεις από '90ς με Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ

Μια ρομαντική κομεντί ξαναφέρνει κοντά δύο σταρ που απολαμβάνουν και πάλι τη γεύση της επιτυχίας.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ είδαν την καρίερα τους να παίρνει την ανιούσα τα τελευταία χρόνια, με τα «John Wick» και «Stranger Things» αντίστοιχα, και έχουν την ευχέρεια να χαλαρώνουν και να συμμετέχουν σε πολύ πιο ανάλαφρα projects, όπως δηλαδή θα έκαναν πριν 20 χρόνια περίπου, όταν βρίσκονταν και πάλι στην A-list του Χόλιγουντ. 

Το «Destination Wedding», στο οποίο πρωταγωνιστούν, φέρνει μοιραία με τις μορφές τους μια αύρα από 90ς. Πρόκειται για μια αισθηματική κωμωδία όπου 2 άγνωστοι γνωρίζονται ως κοινοί καλεσμένοι ενός γάμου κατά η διάρκεια του οποίου έχουν μόνο πικρά πράγματα να πουν γι' αυτόν, κάτι που δημιουργεί μια συμπάθεια μεταξύ τους που μοιραία οδηγεί σε δυνατότερα συναισθήματα.

Η ταινία σηματοδοτεί την τέταρτη φορά που συναντιούνται οι Ριβς και Ράιντερ μετά το «Dracula» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, το «A Scanner Darkly» του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ και το «The Private Lives of Pippa Lee» της Ρεμπέκα Μίλερ. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βίκτορ Λέβιν (σεναριογράφος της σειράς «Mad About You» και κάποιων επεισοδίων του «Mad Men»).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου 2018.