Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ραντεβού στο Belle Époque»! European Cinema Night 2019 στον κινηματογράφο Δαναό - cinemagazine.gr
15:41
28/11

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ραντεβού στο Belle Époque»! European Cinema Night 2019 στον κινηματογράφο Δαναό

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 με την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νικολά Μπεντό «Ραντεβού στο Belle Époque».

Η Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία υλοποιεί ήδη από το 2018 το πρόγραμμα MEDIA -  Δημιουργική Ευρώπη, διοργανώνοντας προβολές σε όλη την Ευρώπη με στόχο να φέρει κοντά του πολίτες της Ε.Ε. και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή κινηματογραφική κουλτούρα. Φέτος, η μοναδική αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα 2 - 6 Δεκεμβρίου σε 27 χώρες, 54 πόλεις και με κοινό που υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 14.500 άτομα.

Στην Αθήνα, ο κινηματογράφος Δαναός θα φιλοξενήσει την πρωτοβουλία αυτή, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 με μια ξεχωριστή πρεμιέρα. Η νέα ταινία του Νικολά Μπεντό «Ραντεβού στο Belle Époque», επίσημη συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στην Αθήνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Το έργο μας προσκαλεί να αναρωτηθούμε πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε μια αγαπημένη ανάμνηση του παρελθόντος και πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι κορυφαίοι Γάλλοι ηθοποιοί Ντανιέλ Οτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ και Ντόρια Τίλλερ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Δεκεμβρίου από τη Rosebud.21 και τη Seven Films.

O κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος καθώς και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν την ταινία. Η βραδιά θα κλείσει με κοκτέιλ στο φουαγιέ του κινηματογράφου. Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

Διεκδικήστε προσκλήσεις συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Οι νικητές (20 διπλές προσκλήσεις) θα ενημερωθούν μέσω μέιλ.