Η Μέριλ Στριπ τραγουδά στο νέο κλιπ του «Ricki and the Flash» - cinemagazine.gr
10:40
27/7

Η Μέριλ Στριπ τραγουδά στο νέο κλιπ του «Ricki and the Flash»

Ο Τζόναθαν Ντέμι της «Σιωπής των Αμνών» και του «Philadelphia» επιστρέφει δυναμικά στις μεγάλου μήκους ταινίες μυθοπλασίας με ένα δυνατό, μουσικό οικογενειακό δράμα με frontman την Μέριλ Στριπ.

Από τον Πάνο Γκένα

Με τίτλο «Ricki and the Flash» και το σενάριο να είναι γραμμένο από τη χρυσή πένα της βραβευμένης με Όσκαρ Ντιάμπλο Κόντι του «Juno», ο Ντέμι θα συνεργαστεί ξανά με τη Μέριλ Στριπ, με την οποία συναντήθηκε στα πλατό του «Manchurian Candidate» το 2004.

Το «clue» της ταινίας είναι οτι σε αυτή τη ταινία η Μέριλ Στριπ θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την κόρη της, Μάμι Γκάμερ (που θα υποδυθεί την κορη της, που έχει χωρίσει και έτσι θα συναντήσει τη μητέρα της μετά από αρκετά χρόνια).

Η Μέριλ Στριπ ερμηνεύει το τραγούδι «Cold One», γραμμένο για το «Ricki and the Flash»

Σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό από εκείνο της πολιτικο-στρατιωτικής ίντριγκας, η πολυβραβευμένη ηθοποιός υποδύεται «μια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένειά της όσο είναι νέα για να αναζητήσει τη δόξα και την επιτυχία στην Καλιφόρνια. Μερικές δεκαετίες αργότερα, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της για να αναλάβει πάλι το ρόλο της μητέρας».

Το τρέιλερ της ταινίας

Με μια ιστορία από εκείνες που αναδεικνύουν τα αγκάθια μέσα στους κόλπους της δυσλειτουργικής οικογένειας και τη Μέριλ που μόλις βγαίνει από τα «Μυστικά του Δάσους» να αναλαμβάνει και πάλι ένα ρόλο μητέρας με όχι συμβατική συμπεριφορά (περίπου στο ίδιο μήκος κύματος με την κακιά μάγισσα), ο Ντέμι μοιάζει να παραμένει στο πεδίο των ενδιαφερόντων του από την εποχή της «Ρέιτσελ (που παντρεύτηκε)» και στις οικογενειακές σχέσεις, ενώ η πένα της Κόντι αναμενόμενα θα δώσει μια γλυκόπικρη φρεσκάδα σε αυτήν την όχι ένδοξη ιστορία εγκατάλειψης και συναισθηματικών αδιεξόδων, κάτι που φανερώνεται και από το τρέιλερ, με μια Μέριλ Στρίπ να ερπιστρέφει στην οικογένειά της, με έναν πρώην σύζυγο (Κέβιν Κλάιν) να έχει ξαναπαντρευτεί, και τα παιδιά της να προσπαθούν να την δεχθούν εκ νέου στην καθημερινότητά τους.