Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία εξαντλημένη μητέρα! Νέο τρέιλερ για το «Tully» - cinemagazine.gr
10:25
7/3

Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία εξαντλημένη μητέρα! Νέο τρέιλερ για το «Tully»

Το «Tully» σηματοδοτεί την επανένωση του ταλαντούχου, δημιουργικού τρίο Θερόν - Ράιτμαν - Κόντι, εφτά χρόνια μετά το «Περίπου Ώριμη» (Young Adult).

Από τον Πάνο Γκένα

Μπορεί η Σαρλίζ Θερόν να έχει υποδυθεί τη Furiosa και την Atomic Blonde, αλλά ένας άλλος ρόλος θα αποδειχθεί ο πιο απαιτητικός της καριέρας της: αυτός της μητέρας!

Το «Tully» σηματοδοτεί την επανένωση του τέσσερις φορές υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Τζέισον Ράιτμαν («Juno», «Ραντεβού στον Αέρα») με την Ντιάμπλο Κόντι (σενάριο) και τη Σαρλίζ Θερόν μετά το «Young Adult» του 2011. Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Μάρλο (Θερόν), μιας μητέρας τριών παιδιών - συμπεριλαμβανομένου ενός νεογέννητου - και του μοναδικού, φιλικού δεσμού που αναπτύσσει με μία προκλητική, νεαρή νταντά που ονομάζεται Τάλι (Μακένζι Ντέιβις).

Η Θερόν, μητέρα δυο παιδιών (ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού που υιοθέτησε το 2012 και το 2015) είχε δηλώσει για τον Τζέισον Ράιτμαν πως «η συνεργασία μαζί του έχει την αίσθηση πως βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα γυρίσματος του "Young Adult" και ξεκινάμε άμεσα μια διαφορετική ταινία, με έναν άλλο χαρακτήρα... Η σχέση μας είναι σταθερή και συνεπής όλα αυτά τα χρόνια. Δεν φοβάται να αφηγηθεί ιστορίες για αληθινές γυναίκες με πραγματικές ατέλειες - κάτι που μερικές φορές δυσκολεύονται να κατανοήσουν οι άνθρωποι».

Η ταινία αναφέρεται ως κωμωδία, αν και οι Κόντι-Ράιτμαν αποδεδειγμένα δεν ακολουθούν τα κλισέ του είδους. Η Θερόν διευκρινίζει πως η «Τάλι προσέχει το νεογέννητο μωρό της Μάρλο τα βράδια, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκουραστεί. Γίνεται μία εκπληκτική πηγή ηρεμίας και φίλης για τη Μάρλο, δίχνοντάς της πως μπορεί να ζήσει και έξω από τη "φούσκα της μαμάς". Όμως η Μάρλο αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η Τάλι δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται».

Δείτε το νέο, ολοκληρωμένο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες η Focus Features. Η ταινία κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου 2018.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία εξαντλημένη μητέρα! Νέο τρέιλερ για το «Tully»
  • Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία εξαντλημένη μητέρα! Νέο τρέιλερ για το «Tully»