Pole dancing, εκδίκηση και... Όσκαρ; Το «Hustlers» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ - cinemagazine.gr
15:44
16/9

Pole dancing, εκδίκηση και... Όσκαρ; Το «Hustlers» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ

Αστέρες της μουσικής και του σινεμά ενώνονται για τη μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας με στρίπερς που δρουν ως μοντέρνες Ρομπέν των Δασών. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Αν νομίζατε πως το «Hustlers» θα κυριαρχούσε απλά σε memes και gifs για κάθε χρήση, γελιέστε.

Αστέρες της μουσικής και του σινεμά ενώνονται για τη μεταφορά μιας αληθινής ιστορίας με στρίπερς που δρουν ως μοντέρνες Ρομπέν των Δασών, και κλέβουν εντυπώσεις ως η κινηματογραφική έκπληξη της σεζόν. Μετά την πρεμιέρα της ταινίας σε σκηνοθεσία Λορέν Σκαφάρια στο Φεστιβάλ του Τορόντο, οι κριτικοί υποκλίθηκαν στη μοντέρνα ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης που εμπνέεται από το άρθρο The Hustlers at Scores που δημοσιεύτηκε στο New York Magazine.

Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Κίκι Πάλμερ, Λίλι Ράινχαρτ, Lizzo, Cardi B, πρωταγωνιστούν δίνοντας μαθήματα pole dancing και εκδίκησης, κλέβουν αποκλειστικά πλούσιους άντρες που εμμένουν στην επιφάνεια και κερδίζουν διθυραμβικές κριτικές που τις στέλνουν στα Όσκαρ. Με δεδομένο star power της Τζένιφερ Λόπεζ και με 33 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις το πρώτο σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ, το σίγουρο είναι πως οι «Hustlers» τελικά εκδικήθηκαν τις... προσδοκίες!

Τι έχει να πει η Ντέμι Μουρ του «Striptease» για την ταινία;