«I Know This Much Is True»: Ο Ντέρεκ Σιανφράνς επιστρέφει με «διπλό» Μαρκ Ράφαλο - cinemagazine.gr
13:42
19/10

«I Know This Much Is True»: Ο Ντέρεκ Σιανφράνς επιστρέφει με «διπλό» Μαρκ Ράφαλο

Ο δημιουργός του «Blue Valentine» παρουσιάζει τις παράλληλες ζωές 2 διδύμων, με τον Ράφαλο να κρατά και τους δυο ρόλους. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το HBO έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα μιας σειράς 6 επεισοδίων, βασισμένης στο best seller του Γουόλι Λαμπ «I Know This Much Is True». Ήταν ένα project που κυνήγησε πολύ το γνωστό στούντιο και το οποίο έχει αναλάβει προσωπικά ο Ντέρεκ Σίανφρανς («Blue Valentine», «The Place Beyond the Pines»), καθώς επιμελείται σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή. 

Η ιστορία ακολουθεί τις ζωές 2 μονοζυγωτικών διδύμων που θα βιώσουν την προδοσία, τη θυσία και τη συγχώρεση με background την Αμερική του 20ου αιώνα. Και τους 2 ρόλους θα ερμηνεύσει ο Μαρκ Ράφαλο, που έχει αναλάβει και τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή. Το HBO ζήτησε fast-track διαδικασίες ώστε η σειρά να παρουσιαστεί μέσα στο 2019. 

Αυτό θα είναι το δεύτερο βιβλίο του Γουόλι Λαμπ που μεταφέρεται στην οθόνη μετά το «Wishin' and Hopin'» του 2014. Θυμίζουμε πως η πιο πρόσφατη δουλειά του Σίανφρανς ήταν το «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς» το 2016 με τους Μάικλ Φασμπίντερ και Αλίσια Βικάντερ.