Τρέιλερ «Homecoming»: Η Τζούλια Ρόμπερτς επιτέλους στην τηλεόραση! - cinemagazine.gr
9:27
14/9

Τρέιλερ «Homecoming»: Η Τζούλια Ρόμπερτς επιτέλους στην τηλεόραση!

Κλείνοντας συμφωνία με το Amazon για δυο τουλάχιστον σεζόν, το «Homecoming» φέρνει στη μικρή οθόνη μια από τις τελευταίες μεγάλες σταρ που δεν συμμετείχαν ως τώρα σε τηλεοπτική σειρά. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πρέπει να πάει κανείς αρκετά χρόνια πίσω για να θυμηθεί τις εμφανίσεις της Τζούλια Ρόμπερτς στην τηλεόραση, ως guest star σε γνωστές σειρές.

Αυτό συνέβη σε ένα επεισόδιο των «Σκληρών του Μαϊάμι» το 1988, σε ένα από τα «Φιλαράκια» το 1996 και σε 2 επεισόδια της «Μέρφι Μπράουν» το 1998, όπου υποδύθηκε τον εαυτό της. Η είδηση ότι θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά της Universal που γυρίζεται για λογαριασμό του Amazon δεν προκάλεσε πλέον έκπληξη, αν και η ίδια ήταν από τις λίγες A-listers του Χόλιγουντ που δεν είχαν πει ως τώρα το «ναι» σε μία σειρά. 

Το «Homecoming» είναι η τηλεοπτική προσαρμογή του ομώνυμου δημοφιλούς podcast της Gimlet Media, στο οποίο γνωστοί ηθοποιοί δανείζουν τη φωνή τους σε ένα πολιτικό θρίλερ με ήρωες μια υπάλληλο που δουλεύει σε μυστική κυβερνητική βάση κι έναν στρατιωτικό που θέλει να επιστρέψει στην κανονική ζωή του. Την παραγωγή αλλά και τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Σαμ Έσμαϊλ του πολύ δημοφιλούς «Mr. Robot» που μπλέκεται ξανά με μια σειρά βασισμένη σε ένα δίπολο χαρακτήρων. 

Συμπρωταγωνιστές της Τζούλια Ρόμπερτς είναι οι Μπόμπι Καναβάλε, Στίβεν Τζέιμς, Σίσι Σπέισεκ κ.α., τα επεισόδια θα είναι σύντομα ημίωρα (και όχι ωριαία) με πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 2 Νοεμβρίου.