Η Κέρι Ράσελ ξανασυναντά τον Τζ.Τζ.Έιμπραμς στο νέο «Star Wars» - cinemagazine.gr
9:54
9/7

Η Κέρι Ράσελ ξανασυναντά τον Τζ.Τζ.Έιμπραμς στο νέο «Star Wars»

Ένας μακρινός γαλαξίας φέρνει κοντά δυο παλιούς συνεργάτες.

Από τον Πάνο Γκένα

Από το «Felicity», που μετρά ήδη μία εικοσαετία, μέχρι την τρίτη «Επικίνδυνη Αποστολή» (το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Έιμπραμς στη μεγάλη οθόνη), η Κέρι Ράσελ και ο Τζ.Τζ.Έιμπραμς έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν και τώρα μία ευτυχή συγκυρία τους επανενώνει για μία ιστορία «a long time ago».

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Κέρι Ράσελ («The Americans») ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει στο 9ο Επεισόδιο «Star Wars» και συγκεκριμένα σε έναν ρόλο που απαιτεί από την ίδια αρκέτες σκηνές μαχών. Αν αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στο πλευρό της Επανάστασης ή του Πρώτου Τάγματος (ή λέτε να υποδύεται τη μητέρα της Ρέι;) δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα φαίνεται πως προορίζεται για περισσότερα πράγματα από τη Λόρα Ντερν στους «Τελευταίους Τζεντάι». Το 2013 η Ράσελ είχε δηλώσει ευθαρσώς την επιθυμία της να συμμετέχει στα νέα επεισόδια («περιμένω τηλέφωνο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά) και μπορεί να πήρε πέντε χρόνια, αλλά η κλήση έγινε. Τα γυρίσματα του τελευταίου κεφαλαίου της saga των Σκάιγουοκερ θα ξεκινήσει γυρίσματα τέλη Ιουλίου.

Η Lucasfilm ανακοίνωσε την επιστροφή του Έιμπραμς για το 9ο Επεισόδιο του «Star Wars», τον προηγούμενο Σεπτέμβρη. αντικαθιστώντας τον Κόλιν Τρέβοροου του «Jurassic World». Με σεβασμό στη μυθολογία της σειράς και με αφηγηματική συνέπεια,ο Τζ.Τζ.Έιμπραμς έστησε πριν τρία χρόνια μία παλιομοδίτικη περιπέτεια φαντασίας και μετά τα «Mission Impossible» και «Star Trek» αναβίωσε άλλο ένα franchise που είχε παραστρατήσει δημιουργικά.

«Με το "The Force Awakens" ο Τζ.Τζ. παρέδωσε όλα όσα μπορούσαμε να ελπίζουμε και είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφει για να ολοκληρώσει την τριλογία», είχε δηλώσει η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι. Ευχόμαστε η Δύναμη να είναι (ξανά) μαζί του.