Oscars 2019: Έχουμε οικοδεσπότη και είναι ο Κέβιν Χαρτ! - cinemagazine.gr
10:58
5/12

Oscars 2019: Έχουμε οικοδεσπότη και είναι ο Κέβιν Χαρτ!

Ο κωμικός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ ανέλαβε τελικά τη δουλειά που (για να λέμε την αλήθεια) οι περισσότεροι αποφεύγουν!

Από τον Πάνο Γκένα

«Θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω τα Όσκαρ αυτής της χρονιάς μοναδικά», έγραψε ο Κέβιν Χαρτ στο Instagram συμπληρώνοντας «ήρθε η ώρα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων». Με τα νούμερα τηλεθέασης κάθε χρόνο να πέφτουν, το (ακόμα νωπό) φιάσκο του «Moonlight» - «La La Land» το 2017, την αδυναμία των παραγωγών και των παρουσιαστών να βρουν μία φόρμα που θα εκσυγχρονίσει την τελετή ριζικά (και όχι αστείες ιδέες όπως το Όσκαρ Δημοφιλίας) και το άγχος να ψυχαγωγήσεις ένα λαμπερό μα δύσκολο κοινό εντός αιθούσης και μερικά εκατομμύρια, εκτός, η δουλειά του οικοδεσπότη είναι αναμφίβολα δύσκολη.

«Εκτιμώ την Ακαδημία για την ευκαιρία», δήλωσε ο Χαρτ. «Εδώ και χρόνια με ρωτούσαν αν θα παρουσίαζα ποτέ τα Όσκαρ και η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια... Έλεγα πως θα ήταν μία ευκαιρία ζωής για 'μένα ως κωμικός και θα συνέβαινε την κατάλληλη στιγμή». Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Τζον Μπέιλι σχολίασε για την επιλογή του Χαρτ, πως «Πρόκειται για έναν πολύ ζεστό κι αξιαγάπητο πρόσωπο. Επιθυμούσε πολύ να το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Το είχε κάνει ξεκάθαρο εδώ και χρόνια, οπότε αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για μας».

Ίσως η στιγμή να είναι όντως τώρα, με την κινηματογραφική βιομηχανία στην Αμερική να αλλάζει, τη δυναμική παρουσία του Netflix να δημιουργεί ευκαιρίες για σχολιασμό, την μη ύπαρξη ξεκάθαρου φαβορί για τα βραβεία και την υπόσχεση των παραγωγών πως η Τελετή δεν θα υπερβεί τις 3 ώρες. Φέτος 6 με 8 κατηγορίες βραβείων δεν θα παρουσιαστούν live, αλλά μαγνητοσκοπημένες ως εμβόλιμες στιγμές μέσα στο σόου.

Ο Κέβιν Χαρτ, γνωστός για τα sold out κωμικά stand-up σόου του, συμμετοχές σε ταινίες όπως τα «Μαθητευόμενος Μπάτσος», «Κέντρο Ευφυΐας» και «Scary Movie 3» είχε παρουσιάσει τα MTV Movie Awards το 2016 μαζί με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Η 91η τελετή των βραβείων Όσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά παγκοσμίως την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2020 η Ακαδημία θα μεταφέρει την Τελετή Απονομής αρχές Φλεβάρη (9/2/2020) αλλάζοντας άρδην την κινηματογραφική διανομή και προώθηση των υποψήφιων ταινιών.

Μία συμβουλή μονο στον Χαρτ, να μάθει να προφέρει σωστά το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Hart (@kevinhart4real) στις 4 Δεκ, 2018 στις 5:01 μμ PST