13:02
30/9

Τρέιλερ «The King's Man»: Το πρίκουελ του «Kingsman» φέρνει τον Ρέιφ Φάινς στις αρχές του 20ου αιώνα

Ο Μάθιου Βον ταξιδεύει στο χρόνο και αναζητά τις απαρχές του βρετανικού franchise υπερ-πρακτόρων.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Και μετά την παραφιλολογία του «Bond 25», λίγη βρετανική δράση ακόμα...

Το 2017 η ταινία «Golden Circle» εκτόξευσε κι άλλο την αξία του πρώτου «Kingsman», αν και ποτέ δεν έφτασε στα επίπεδά του, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για ένα τρίτο μέρος που είχε προσδιοριστεί χρονικά για το τέλος του 2019. Ο σκηνοθέτης των ταινιών, Μάθιου Βον, φαίνεται όμως πως έχει βρει σε αυτό το «σπίτι» των πρακτόρων που ακολουθουν την βρετανική παράδοση, τη δική του ζεστασιά με αποτέλεσμα να θέλει να το μεγαλώσει.

Πέρα από το τρίτο μέρος λοιπόν, ο Βον είχε εκφράσει πέρυσι την επιθυμία του για να ανάπτυξη ενός σύμπαντος «Kingsmen», που θα ακολουθεί την ιστορία του οίκου σε διάφορες εποχές, είτε με τη μορφή ανεξάρτητων ταινιών είτε ακόμη και σε μορφή τηλεοπτικής σειράς. Λίγο μετά από αυτό, ήρθε δημοσίευμα της Daily Mail, που ανέφερε το ξεκίνημα ενός prequel που θα διαδραματίζεται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Ρέιφ Φάινς έχοντας δίπλα του τον ανερχόμενο Χάρις Ντίκινσον - πρωταγωνιστή των «Beach Rats» και «Postcards from London».

Το project αυτό τελικά προχώρησε και θα είναι η πρώτη ταινία του franchise μετά τη συγχώνευση Fox-Disney, χωρίς ωστόσο η εμπλοκή της δεύτερης να επιφέρει λιγότερη βία στο φιλμ. Μετά την πολύ γενική σύνοψη που αναφέρει ότι θα μάθουμε λεπτομέρειες για την προέλευση αυτής της ιδιαίτερης ανεξάρτητης κατασκοπικής υπηρεσίας, που ξεκίνησε στις αρχές του 20ού αιώνα, ο Βον κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και πόστερ της ταινίας με τίτλο «The King's Man».

Για τον Φάινς αυτή θα είναι μια επιστροφή στο είδος της κατασκοπικής περιπέτειας, καθώς συμμετέχει και στις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ («Skyfall», «Spectre»), ενώ οι Ρις Ιφάνς, Μάθιου Γκουντ και Ντάνιελ Μπουλ συμπληρώνουν το πρωταγωνιστικό καστ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει (όπως και η πρώτη) ανήμερα του Αγίου βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου 2020.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «The King's Man»: Το πρίκουελ του «Kingsman» φέρνει τον Ρέιφ Φάινς στις αρχές του 20ου αιώνα
  • Τρέιλερ «The King's Man»: Το πρίκουελ του «Kingsman» φέρνει τον Ρέιφ Φάινς στις αρχές του 20ου αιώνα