14:05
13/9

«Δεν είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει»: Ο Κιτ Χάρινγκτον μιλά για το φινάλε του «Game of Thrones»

You know nothing John Snow. Ή μήπως you do?(!)

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Κιτ Χάρινγκτον aka Τζον Σνόοου βρέθηκε στο Τορόντο για την προώθηση της νέας ταινίας του Ξαβιέ Ντολάν «The Death and Life of John F. Donovan», η οποία χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη ταινία του νεαρού σκηνοθέτη, αλλά με την ευκαιρία δημοσιογράφοι και κοινό δεν έπαψαν να ρωτούν τον ηθοποιό για το πολυαναμενόμενο φινάλε του «Game of Thrones».

«Νομίζω πως μία σειρά που κράτησε οχτώ, εννιά χρόνια, είναι πολύ δύσκολο πράγμα να βρει το κατάλληλο τέλος. Δεν νομίζω πως όλοι θα χαρούν, γιατί ξέρετε, δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Οι αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές είναι τα «Sopranos» ,«Breaking Bad» και «The Wire», και τελειώσαν με τρόπο που... δεν είναι σίγουρο πως θα σε ικανοποιήσει».

Το σίγουρο είναι πως η τελευταία σεζόν «Game of Thrones», η ακριβότερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, έρχεται το πρώτο εξάμηνο του 2019 με έξι(!) επεισόδια, ενώ φήμες θέλουν τους παραγωγούς να έχουν γυρίσει πολλά και διαφορετικά φινάλε προκειμένου να αποφευχθούν οριστικά οι διαρροές που θα αποκαλύψουν το φινάλε της σειράς νωρίτερα. Το ίδιο είχε συμβεί και για το περίφημο επεισόδιο του «Ντάλας» με τίτλο "Who Shot J.R.?" αλλά και για τα «Breaking Bad» και «Sopranos». Η διαφορά εδώ είναι πως το καστ δεν θα μάθει πιο είναι το πραγματικό, μέχρι να μεταδοθεί στον αέρα!

Τελικά τι ακριβώς ξέρει ο Τζον Σνόου;