Κάθε κατεργάρης στον (τηλεοπτικό) πάγκο του! Ο Τομ Χίντλστον επιστρέφει ως «Loki» στα '70s - cinemagazine.gr
12:38
10/6

Κάθε κατεργάρης στον (τηλεοπτικό) πάγκο του! Ο Τομ Χίντλστον επιστρέφει ως «Loki» στα '70s

Ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες του Marvel Cinematic Universe επιστρέφει από το Άσγκαρντ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Disney+.

Από τον Πάνο Γκένα

Η Ντίσνεϊ έχει βάλει στόχο να ενισχύσει δυναμικά το Disney+, τη διαδικτυακή πλατφόρμα που ετοιμάζει (αναμένεται τον Νοέμβριο, διαβάστε περισσότερα εδώ) και πέρα από την τηλεοπτική σειρά «Star Wars» καλεί και τους «Avengers» αυτοπροσώπως. Τον περασμένο Σεπτέμβρη το Variety είχε αναφέρει πως δημοφιλείς χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe θα αποκτήσουν σύντομα τηλεοπτικές (σόλο) σειρές, ερμηνευμένοι μάλιστα από τους ίδιους ηθοποιούς που μας τους σύστησαν, και τώρα έχουμε λεπτομέρειες για την πρώτη απ' αυτές.

Ο Τομ Χίντλστον, που είδε την καριέρα του να απογειώνεται μετά το πρώτο «Thor» σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα, και έκανε τον άτακτο Λόκι έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του MCU θα πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο «Loki». Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες, αν και τραβήχτηκε τον Απρίλιο σε συνάντηση των επενδυτών της Ντίσνεϊ, δείχνει τον πρόεδρο του Marvel Studios Κέβιν Φιγκ μπροστά από μία εικόνα που προδίδει το logo της σειράς και μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο δράσης.

Στην εικόνα η μόδα της εποχής και η κινηματογραφική μαρκίζα με το «Jaws» δηλώνουν πως ο Λόκι βρίσκεται στο 1975-76. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Λόκι σε ταινία ήταν [spoiler] στην «Τελευταία Πράξη» όταν έκλεψε το Τεσσεράκτιο στην επανάληψη των γεγονότων της Μάχης της Νέας Υόρκης του 2012. Μήπως αυτή η σκηνή ανοίγει μία νέα πιθανότητα στην αφήγηση των περιπετειών του κατεργάρη θεού δεδομένου πως είχε τραγικό τέλος από τον Thanos στην εναρκτήρια σκηνή του «Πολέμου της Αιωνιότητας»; [τέλος spoiler].

Να θυμίσουμε πως χαρακτήρες της Marvel έχουν ήδη κάνει εμφάνιση σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Agents of S.H.I.E.L.D» του ABC και τα «Daredevil», «Iron Fist» κ.α. του Netflix. Οι υπεύθυνοι δηλώνουν πως οι σειρές του Disney+ (μετά τον «Λόκι» ετοιμάζεται η «Scarlet Witch») είναι σε συνεργασία με τα Marvel Studios, ενώ οι σειρές που έχουμε ήδη δει είναι παραγωγές της Marvel TV.