Τρέιλερ «Love Antosha»: Ντοκιμαντέρ αγάπης και αναμνήσεων από τη σύντομη ζωή του Άντον Γιέλτσιν - cinemagazine.gr
11:52
12/6

Τρέιλερ «Love Antosha»: Ντοκιμαντέρ αγάπης και αναμνήσεων από τη σύντομη ζωή του Άντον Γιέλτσιν

Με ένα εντυπωσιακό σύνολο από προσωπικά βίντεο και παρασκήνια των ταινιών που πρωταγωνίστησε, το «Love Antosha» μας υπενθυμίζει τα πολλά που έκανε σε λίγο χρόνο ο αδικοχαμένος ηθοποιός. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το 2016, το Χόλιγουντ αποχαιρέτησε σοκαρισμένο τον Άντον Γιέλτσιν που πέθανε μόλις στα 27 του χρόνια, μετά από ατύχημα στο σπίτι του, όταν το αυτοκίνητό του κύλησε προς τα πίσω ακινητοποιώντας τον στον τοίχο. Το ατύχημα δεν ήταν μέρος μιας σύντομης άγριας ζωής που θα τελείωνε ξεκινώντας έναν μύθο, καθώς άλλωστε και ο ίδιος είχε πολύ διαφορετικό προφίλ, αλλά μια πολύ άτυχη στιγμή στην οποία βρέθηκε ένας ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και ανήσυχος καλλιτέχης που έμοιαζε σχεδόν σίγουρο ότι θα «μετακόμιζε» στη σκηνοθεσία τα επόμενα χρόνια. 

Αυτό δείχνει και το ντοκιμαντέρ «Love Antosha», καθώς πέρα από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις φίλων και συνεργατών (Σάιμον Πεγκ, Κρίστεν Στιούαρτ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Γουίλεμ Νταφό, Κρις Πάιν) υπάρχουν αρκετά home videos που δημιουργούσε ο ίδιος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, τα οποία παρουσιάζουν ένα δημιουργικό πνεύμα που ενδιαφέρονταν για την τέχνη του κινηματογράφου και της φωτογραφίας. 

Παράλληλα το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει γενναίες δόσεις από την καριέρα του Γιέλτσιν, παρασκήνια από τις ταινίες του και γενικώς μεγάλο όγκο υλικού το οποίο πρόσφεραν στους δημιουργούς οι γονείς του. Το «Love Anthosha» προβληθηκε στο Sundance προκαλώντας συγκίνηση σε όσους γνώρισαν από κοντά αυτό το ξεχωριστό πλάσμα. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: