Η Μέισι Γουίλιαμς συμβουλεύει να ξαναδείτε την πρώτη σεζόν «Game of Thrones» για να προετοιμαστείτε - cinemagazine.gr
9:38
27/3

Η Μέισι Γουίλιαμς συμβουλεύει να ξαναδείτε την πρώτη σεζόν «Game of Thrones» για να προετοιμαστείτε

Η τελευταία σεζόν «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από τρεις βδομάδες και η «Άρια Σταρκ» προτείνει να κάνετε recap τουλάχιστον τον πρώτο κύκλο.

Από τον Πάνο Γκένα

Από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς και ηθοποιός που ανταπεξήλθε πλήρως στις απατήσεις του ρόλου της, η Μέισι Γουίλιαμς μίλησε για το ταξίδι της Άρια Σταρκ στο Entertainment Weekly και για την τελευταία σεζόν «Game of Thrones». 

«Αφού δια΄βασα τα σενάρια, πήγα πίσω και ξαναείδα την πρώτη σεζόν γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές σ' αυτή», σχολιάζει η Γουίλιαμς και με δεδομένη την άφιξη του ζεύγους Ντενέρις-Τζον Σνόου στο Γουίντερφελ και τις συγκρούσεις με τον Βορρά, οι πιστοί θαυμαστές της σειράς αντιλαμβάνονται ήδη τις αναλογίες. «Υπάρχουν αρκετές σκηνές που είναι παρόμοιες» προσθέτει η Γουίλιαμς και προειδοποιεί «Υπάρχει πολύς θάνατος φέτος».

Μετά από ενάμιση χρόνο απουσιάς (ο προηγούμενος κύκλος προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2017), το «Game of Thrones» επιστρέφει για να γράψει το φινάλε του στις 14 Απριλίου. Με την υπόσχεση να είναι η πιο θεαματική σεζόν, αυτό που γνωρίζουμε ήδη είναι πως με εξαίρεση τα πρώτα δυο ωριαία επεισόδια, τα υπόλοιπα τέσσερα θα διαρκούν 80 λεπτά. Που βρίσκουμε τις αδελφές Σάνσα (Σόφι Τέρνερ) και Άρια Σταρκ στον όγδοο κύκλο;

«Συνήθως όταν ένας χαρακτήρας βρίσκεται δίπλα στη Σάνσα, θέλει να τη χειραγωγήσει. Στην προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Τζον σκεφτόταν με το πέος του, γεγονός που έκανε τη Σάνσα να μοιάζει πικρόχολη. Φέτος η Άρια και η Σάνσα γίνονται ομάδα και πολλές φορές προκαλούν τον Τζον. Ήταν ωραία η αίσθηση εξουσίας και δύναμης δίπλα στη Σόφι. Η Σόφι κι εγώ είμαστε κολλητές, οπότε δεν χρειαζόταν καμία υποκριτική».

Οι περισσότεροι βέβαια θυμούνται τη «λίστα» της Άρια και τη δίψα της για εκδίκηση, με την Γουίλιαμς να επιβεβαιώνει πως «δεν ξεχνά την προσπάθεια να σκοτώσει τη Σέρσεϊ», αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό για τον χαρακτήρα είναι η συμμετοχή της για πρώτη φορά σε μία μεγάλη μάχη, αυτή του Γουίντερφελ, για την οποία συνεργείο και ηθοποιοί δεινοπάθησαν στις 55 μέρες γυρισμάτων.

Όσο για το αν η Άρια - μεταξύ άλλων - επιβιώνει στο φινάλε, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε τον Μάιο. «Ο κόσμος δεν θέλει να τελειώσει. Ό,τι κι αν κάνεις στο φινάλε, ο κόσμος απλά δεν θέλει να τελειώσει. Άρα δεν θα είναι ΟΚ, γιατί το "τέλος" δεν είναι ΟΚ. Καταλάβατε τι εννοώ. Πιστεύω όμως πως ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώνεται είναι σωστός. Και πιστεύω επίσης πως έφτασε η ώρα».