Τρέιλερ «Ιστορία Γάμου»: Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον σε ένα διαζύγιο για Όσκαρ - cinemagazine.gr
9:58
18/10

Τρέιλερ «Ιστορία Γάμου»: Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον σε ένα διαζύγιο για Όσκαρ

Οι δυο πρωταγωνιστές μοιράζονται τα δύο σκέλη της ίδιας δραματικής ιστορίας, ενός γάμου που διαλύεται και μιας οικογένειας που προσπαθεί να παραμείνει ενωμένη στη νέα ταινία του Νόα Μπάουμπακ.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Νόα Μπάουμπακ συνεχίζει τη συνεργασία του με το Netflix, μετά το «The Meyerowitz Stories» του 2017, βρίσκοντας εκεί την ελευθερία να αναπτύξει τις ιστορίες του που συχνά πηγάζουν μέσα από το ίδιο του το παρελθόν και τις αναμνήσεις που έχει. Η ιδέα της «Ιστορίας Γάμου» πρωτακούστηκε πριν από μήνες και ενώ ο ίδιος είχε ήδη γυρίσει το 2005 ταινία με θέμα ένα διαζύγιο, το εξαιρετικό «The Squid and the Whale»  («Δεσμοί Διαζυγίου» στα ελληνικά) με το οποίο είχε προταθεί για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Εκείνη η ταινία, βασισμένη στις εμπειρίες του από το διαζύγιο των γονιών του, ασχολήθηκε περισσότερο με την επιρροή του διαζυγίου στα δυο παιδιά. Αντίθετα η «Ιστορία Γάμου» εμβαθύνει στην προσπάθεια του ζευγαριού να ξαναβρεί τη χαμένη αγάπη του μέσα από flashbacks που ανακαλούν πολλές όμορφες στιγμές τους. Αν ο Μπάουμπακ μείνει πιστός στη συνήθειά του να εμπνέεται λίγο-πολύ από τα προσωπικά του, είναι πολύ πιθανό κάποια από όσα θα περιγράψει στην ταινία του να έχουν βασιστεί από τη διάλυση του δικού του γάμου με τη Τζένιφερ Τζέισον Λι. 

Αρχικά ο Μπάουμπακ είχε κυκλοφορήσει δυο teaser τρέιλερ και δυο αφίσες για την ταινία, παρουσιάζοντας έτσι τις δυο εκδοχές της ιστορίας, ενώ τώρα έχουμε το πρώτο επίσημο (και κοινό) τρέιλερ. Στο «Τι αγαπώ στη Νικόλ» αφηγείται ο Ντράιβερ υπό τους ήχους του «I’ve Been Loving You Too Long» του Ότις Ρέντινγκ, ενώ στο «Τι αγαπώ στον Τσάρλι» η Γιοχάνσον αφηγείται παρέα με το ίδιο τραγούδι, αλλά στη διασκευή της Κατ Πάουερ. 

Δείτε παρακάτω τα δυο ξεχωριστά τρέιλερ. 

Το Netflix ετοιμάζει δυναμική υποστήριξη στην ταινία μετά τις πρεμιέρες στα Φεστιβάλ Βενετίας και Τορόντο, με διανομή της σε αίθουσες των ΗΠΑ πριν το ανέβασμα στην πλατφόρμα, έχοντας στόχο τις υποψηφιότητες στα επόμενα Όσκαρ - ειδικά στο κομμάτι των ερμηνειών. Σκάρλετ Γιοχάνσον και Άνταμ Ντράιβερ έχουν τη στόφα να πετύχουν κάτι τέτοιο και ήδη εισπράτουν θερμότατες κριτικές. 

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Λόρα Ντερν, Άλαν Άλντα,Ρέι Λιότα και η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους 28 Νοεμβρίου και στο Netflix στις 6 Δεκεμβρίου.

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ της «Ιστορίας Γάμου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «Ιστορία Γάμου»: Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον σε ένα διαζύγιο για Όσκαρ
  • Τρέιλερ «Ιστορία Γάμου»: Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον σε ένα διαζύγιο για Όσκαρ
  • Τρέιλερ «Ιστορία Γάμου»: Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιοχάνσον σε ένα διαζύγιο για Όσκαρ