Αλλαγή πτήσης! Αναβολή για το «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ - cinemagazine.gr
10:56
3/4

Αλλαγή πτήσης! Αναβολή για το «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ

Το κύμα των αναπρογραμματισμών, λόγω της πανδημίας, μεταφέρει την πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Top Gun» στα Χριστούγεννα.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Περιμέναμε 34 χρόνια, τώρα θα κοντέψουμε τα 35. Η πανδημία φέρνει τη συνέχεια του «Τοπ Γκαν» κοντύτερα σε μια κανονική επέτειο και από την καλοκαιρινή της ημερομηνία τη σπρώχνει στην χειμωνιάτικη θαλπωρή των Χριστουγέννων (23 Δεκεμβρίου).

Οι θεομηνίες...ημερομηνίες δεν κοιτούν και είναι σαφές και από τον συγκεκριμένο αναπρογραμματισμό ότι το μέσο του καλοκαιριού δεν θεωρείται περίοδος αποκατεστημένης φυσιολογικότητας. Αντίθετα είναι δεδομένο ότι (και) η κινηματογραφική βιομηχανία θα χρειαστεί να περάσει περίοδο «αποθεραπείας».

Ο Τομ Κρουζ, που βρέθηκε στη Βενετία στα τέλη Φεβρουαρίου για να ξεκινήσει γυρίσματα στο 7o «Mission Impossible» (πάνε κι αυτά), θα αφοσιωθεί μάλλον στην προετοιμασία αυτού, όπως θα χρειαστεί να κάνουν και οι επαγγελματίας του δεύτερου «Ήσυχου Μέρους» (αρχές Σεπτεμβρίου πήγε αυτό), ενώ το σίκουελ του «Μπομπ του Σφουγγαράκη», ισχυρίζεται πως θα προβληθεί στις 31 Ιουλίου - μην περιμένει πολλά θα του πούμε εμείς.