Με τη δύναμη του Grayskull! Το κινηματογραφικό «Masters of the Universe» μετακομίζει στο Netflix; - cinemagazine.gr
10:14
10/10

Με τη δύναμη του Grayskull! Το κινηματογραφικό «Masters of the Universe» μετακομίζει στο Netflix;

Το φιλόδοξο κινηματογραφικό πλάνο της Sony για μία επική επέλαση στην Eternia φαίνεται πως μετακομίζει από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή.

Από τον Πάνο Γκένα

Με τις κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές φαντασίας στα πάνω τους, το «Masters of the Universe» μπορεί να ακούγεται σίγουρο χαρτί, κάποιοι όμως είναι επιφυλακτικοί. Μετά από δέκα χρόνια έντονης φημολογίας (οι πρώτες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει το 2007) και ύστερα από την ανακοίνωση του Νόα Σεντινέο ως He-Man και την πρόθεση για μία μεγάλη παραγωγή, η Sony έχει δεύτερες σκέψεις λόγω της (δικαιολογημένης) εμπορικής και κριτικής αποτυχίας του «Men In Black: International».

Οι υπεύθυνοι του στούντιο σκέφτονται σοβαρά τη διανομή του «Masters of the Universe» μέσω Netflix σύμφωνα με το Hollywood Reporter, κάτι που υπογραμμίζει τη νέα τακτική τους να υπερθεματίζουν το streaming όταν υπάρχουν αμφιβολίες για την εμπορική καριέρα μιας ταινίας. Το Netflix είναι ταιριαστή επιλογή από τη στιγμή που έχει ήδη στον κατάλογό του τη σειρά κινουμένων σχεδίων «She-Ra and The Princesses of Power» και αναμένεται μία ακόμη με κεντρικό ήρωα τον He-Man σε παραγωγή Κέβιν Σμιθ. 

Το «Masters of the Universe» ξεκίνησε ως δημοφιλή σειρά παιχνιδιών από τη Mattel το 1982, προχώρησε τηλεοπτικά ως σειρά κινουμένων σχεδίων και έφτασε το 1987 στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Ντολφ Λούντγκρεν ως He-Man, τον Φρανκ Λαντζέλα στο ρόλο του Skeletor και τη νεαρή Κόρτνεϊ Κοξ, σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της. Πολύ μακριά από το πρότυπο του Λούντγκρεν, η Sony ανακοίνωσε τον Μάρτιο τον Νόα Σεντινέο των ρομαντικών κομεντί «Προς Όλα τα Αγόρια που Αγάπησα» και «Η Σιέρα Μπέρτζες Είναι Ξενέρωτη» ως το νέο πρόσωπο του He-Man.

Οι Ματ Χόλογουεϊ και Αρτ Μάρκουμ του «Iron Man» είναι υπεύθυνοι για το πιο πρόσφατο draft του σεναρίου της ταινίας ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν τα αδέρφια Άαρον και Άνταμ Νι των ανεξάρτητων «The Last Romantic» (2006) και «Band of Robbers» (2015). 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Με τη δύναμη του Grayskull! Το κινηματογραφικό «Masters of the Universe» μετακομίζει στο Netflix;
  • Με τη δύναμη του Grayskull! Το κινηματογραφικό «Masters of the Universe» μετακομίζει στο Netflix;