Νικόλ Κίντμαν και Μελίσα ΜακΚάρθι θα συναντήσουν «Εννιά Τελείως Αγνώστους» - cinemagazine.gr
11:04
9/1

Νικόλ Κίντμαν και Μελίσα ΜακΚάρθι θα συναντήσουν «Εννιά Τελείως Αγνώστους»

Η επιτυχημένη δημιουργική ομάδα του «Big Little Lies» ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται (ξανά) σε μυθιστόρημα της Λιάν Μοριάρτι.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο δεύτερος κύκλος «Big Little Lies» αφηγήθηκε τα επόμενα «μυστικά και ψέματά» της θηλυκής εταιρείας του Μόντερεϊ με την αρωγή της Μέριλ Στριπ, αλλά αν αναρωτιέστε τι θα ακολουθήσει η απάντηση δεν είναι ένας τρίτος κύκλος «Big Little Lies» αλλά μία ακόμη διασκευή σε μυθιστόρημα της Μοριάρτι.

Με δεδομένο πως το καστ είναι σχετικά δύσκολο να συντονιστεί ξανά για επόμενη σεζόν, η Νικόλ Κίντμαν, ο παραγωγός Ντέιβιντ Κέλι, η εκτελεστική παραγωγός Μπρούνα Παπανδρέα, ο σεναριογράφος Τζον Χένρι και η συγγραφέας Λιάν Μοριάρτι (όλοι εμπλεκόμενοι στο «Big Little Lies») θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τη διασκευή του πιο πρόσφατου βιβλίου της, το «Nine Perfect Strangers» που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου:

Εννέα άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα απομακρυσμένο κέντρο ευεξίας. Μερικοί είναι εδώ για να χάσουν βάρος, άλλοι για να επανεκκινήσουν τη ζωή τους, ενώ κάποιοι για λόγους που δεν μπορούν καν να παραδεχτούν. Μέσα σε όλη την πολυτέλεια και την περιποίηση, την προσοχή και τον διαλογισμό, γνωρίζουν καλά πως αυτές οι μέρες συμπεριλαμβάνουν μερικές εργασίες. Κανένας όμως δεν μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολες θα αποδειχθούν οι επόμενες δέκα μέρες.

Η Κίντμαν θα υποδύεται τη διευθύντρια του κέντρου ευεξίας και η Μελίσα ΜακΚάρθι μία από «εννιά αγνώστους». Το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα σημάνει και την επιστροφή της ΜακΚάρθι στην τηλεόραση μετά το «Mike & Molly». Η σειρά δεν θα προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική στέγη του ΗΒΟ αλλά από την πλατφόρμα του Hulu που μετρά ήδη την επιτυχία του «The Handmaid's Tale».