Ο «ράπερ» Τομ Χάρντι! Ακούστε το άλμπουμ του «Falling on Your Arse in 1999» - cinemagazine.gr
9:45
19/1

Ο «ράπερ» Τομ Χάρντι! Ακούστε το άλμπουμ του «Falling on Your Arse in 1999»

Αφήστε τον Bane και τον Bronson και υποδεχθείτε τον Tommy No1!

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Τομ Χάρντι έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό που περιλαμβάνει συνεργασίες με του Κρίστοφερ Νόλαν, Τόμας Άλφρεντσον, Γκάι Ρίτσι, Τζορτζ Μίλερ, Αλεχάντρο Αμενάμπαρ και μπορεί να είναι πια ένας Academy Award nominee, αλλά ο ίδιος λαχταρούσε καριέρα ραπερ. Τουλάχιστον πριν 20 χρόνια!

Υποδεχθείτε τον Τομ Χάρντι ως Tommy No1, έναν επίδοξο ράπερ από το λονδρέζικο Hammersmith, που γούσταρε περισσότερο το hip-hop από την υποκριτική. Με δεδομένη τη δημοφιλία του Χάρντι, το mixtape του με  τον εύγλωττο(!) τίτλο «Falling on Your Arse in 1999» κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα «Rotton Cocksuckers Ball» και «People Like to Boogie». 

Το ακυκλοφόρητο άλμπουμ ήταν μία συνεργασία του Χάρντι με τον DJ Eddie Too Tall, γνωστό πια ως σεναριογράφο και σκηνοθέτη Εντ Τρέισι («Fonejacker», «Facejacker»). Όπως επισημαίνει ο Τρέισι το «Falling on Your Arse in 1999» δεν ολοκληρώθηκε ουσιαστικά ποτέ και φτιάχτηκε ερασιτεχνικά σε «μια κρεβατοκάμαρα». Εσείς πάλι πατήστε play και ακούστε τον Χάρντι να ραπάρει πάνω στο θέμα του Νίνο Ρότα για τον «Νονό»(!) στο «Wiser»!