Η ταινία Όμπι-Ουάν θα είναι πρίκουελ του «Star Wars: A New Hope» - cinemagazine.gr
8:52
18/5

Η ταινία Όμπι-Ουάν θα είναι πρίκουελ του «Star Wars: A New Hope»

Μετά τον Χαν Σόλο, ο Όμπι Ουάν παίρνει σειρά για ένα νέο «Star Wars»;

Από τον Πάνο Γκένα

Με το «Solo: A Star Wars Story» να προσγειώνεται στις αίθουσες σε λιγότερο από μία βδομάδα, τι θα λέγατε για μία ακόμα ταινία «Star Wars»;

Φήμες θέλουν την ταινία «Obi-Wan» να ξεκινά γυρίσματα την επόμενη άνοιξη στα στούντιο Pinewood, με ημερομηνία εξόδου μετά το τελευταίο επεισόδιο (ΙΧ), δίνοντας χρόνο στην Κάθλιν Κένεντι της Lucasfilm για την παραγωγή του νέου Ιντιάνα Τζόουνς σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για τη σκηνοθεσία είναι αυτό του Στίβεν Ντάλντρι, του αξιόλογου και αγαπημένου των Όσκαρ σκηνοθέτη των «Billy Elliot» και «Οι Ώρες» και χρονικά θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα Επεισόδια 3 και 4, όταν ο Όμπι-Ουαν έζησε εξόριστος στον Τατουίν, επιβλέποντας από μακριά τον Λουκ Σκαϊγουόκερ.

Το πλάνο της Lucasfilm για ένα «Star Wars» το χρόνο φαίνεται πως θα διατηρηθεί, μιας και πέρα από τη νέα τριλογία που ετοιμάζει ο Ράιαν Τζόνσον, ο Άλντεν Έρενραϊχ του «Solo» αποκάλυψε πως έχει υπογράψει για τρεις ταινίες, ενώ εκμεταλλευόμενοι το buzz του ονόματος του Ντόναλντ Γκλόβερ («Atlanta») μετά το «This is America», οι παραγωγοί έκαναν λόγο και για πιθανή ταινία του Λάντο Καλρίσιαν, χαρακτήρα που υποδύεται ο Γκλόβερ στο «Solo» (στα Επεισόδια 5 και 6, τον είχε υποδυθεί ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς).

Να θυμίσουμε πως ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μίλησε μετά την πρόσφατη νίκη του στις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερος ηθοποιός σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία για το «Fargo») σχετικά με την πιθανή επιστροφή του σε έναν γαλαξία πολύ μακρινό και για τις φήμες της ταινίας «Obi-Wan Kenobi».

«Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις και θα χαιρόμουν πολύ να τον υποδυθώ ξανά, αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από εσάς», είπε στους δημοσιογράφους στο press room. «Δεν υπάρχει ακόμα κάτι στα σχέδια. Λάτρεψα τη νέα ταινία. Την είδα τα Χριστούγεννα και ήταν πραγματικά, πάρα πολύ όμορφη».

Οι φανατικοί του «Star Wars» βέβαια δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν την «οικεία» γενειάδα που αφήνει τελευταία ο Γιούαν ή ότι στα social φαίνεται πως κάνει πιο εντατικά γυμναστική, δείγμα πως ένας ρόλος σε περιπέτεια δράσης είναι κοντά...