Σοφία Κόπολα και Μπιλ Μάρεϊ ξανά μαζί! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «On the Rocks» - cinemagazine.gr
18:00
19/8

Σοφία Κόπολα και Μπιλ Μάρεϊ ξανά μαζί! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «On the Rocks»

Σερβιριστείτε! Η νέα κινηματογραφική συνεργασία των Κόπολα - Μάρεϊ, 17 χρόνια μετά το «Χαμένοι στη Μετάφραση», έχει τρέιλερ.

Από τον Πάνο Γκένα

Το «Χαμένοι στην Μετάφραση» απογείωσε την καριέρα της Σοφία Κόπολα με ένα Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και καθόρισε εκ νέου την καριέρα του Μπιλ Μάρεϊ. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια και παρά τη φιλία του διδύμου, μοναδική συνεργασία τους στάθηκε το εορταστικό σόου «A Very Murray Christmas» για λογαριασμό του Netflix. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει φέτος!

Το «On the Rocks», η νέα ταινία της Κόπολα με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Μάρεϊ και τη Ρασίντα Τζόουνς, εστιάζει στη σχέση πατέρα-κόρης και φέρει την υπόσχεση μίας λιτής, οικογενειακής screwball κωμωδίας. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως η ιστορία αφορά μία νεαρή μητέρα που ξανασυναντά τον playboy πατέρα της μετά από χρόνια στη Νέα Υόρκη. Τον Απρίλιο η Κόπολα είχε μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες της πλοκής, ενώ το Entertainment Weekly δημοσίευσε πριν λίγες μέρες τις πρώτες φωτογραφίες.

«Ναι, υποδύονται τον πατέρα και την κόρη, κι εκείνη είναι παντρεμένη με τον Μάρλον Γουέιανς. έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που ταξιδεύει αρκετά με την όμορφη βοηθό του. [Ο χαρακτήρας της Τζόουνς] έχει υποψίες. Ο πατέρας της, ένας εκλεπτυσμένος playboy, την τρελαίνει γιατί βλέπει τους άντρες από τη δική του οπτική. Πρόκειται για τη σύγκρουση δυο γενεών, αυτή είναι μία νεαρή γυναίκα κι εκείνος άντρας μιας άλλης εποχής. Συγκρούονται γιατί αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικά τις σχέσεις, η σχέση με τους γονείς σου επηρεάζει τις σχέσεις της ζωής σου. Ολοκληρώσαμε λίγο καιρό πριν. Είναι οι δυο τους, πατέρας και κόρη σε μία μικρή περιπέτεια κατασκοπείας του άντρα της. Έχει πολύ κουβέντα μεταξύ τους για τη ζωή, τους άντρες και τις γυναίκες, την ώρα που πίνουν μαρτίνι στη Νέα Υόρκη».

Το «On the Rocks» αποτελεί την πρώτη συνεργασία της δραστήριας εταιρίας Α24 με την Apple TV+. Η Κόπολα δεν είναι αντίθετη στο streaming, αλλά όπως δηλώνει προσπαθεί να βρει τον τρόπο που λειτουργεί σε σχέση με την παραδοσιακή διανομή.

Σύμφωνα με το EW, το «On the Rocks» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στην Apple TV+ τον Οκτώβρη. Δείτε το τρέιλερ στη συνέχεια.