Το νέο τρέιλερ «Outlaw King» μοιάζει σαν ένα σύντομο ριμέικ του «Braveheart» - cinemagazine.gr
12:59
29/10

Το νέο τρέιλερ «Outlaw King» μοιάζει σαν ένα σύντομο ριμέικ του «Braveheart»

Ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης του «Πάση Θυσία» ξανασυνεργάζονται για μια παραγωγή του Netflix με θέμα τη ζωή του Ρόμπερτ ντε Μπρους και τους αγώνες του για την ανεξαρτησία της Σκωτίας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το Netflix είχε κυκλοφορήσει στο τέλος του Αυγούστουτο πρώτο τρέιλερ για μια από τις πιο φιλόδοξες ταινίες του για τη φετινή χρονιά. Το «Outlaw King» έχει ως θέμα τη ζωή και τις μάχες του Ροβέρτου Α' της Σκωτίας (Robert the Bruce) που διακρίθηκε στον πρώτο πόλεμο της Ανεξαρτησίας της Σκωτίας, στο διάστημα 1298-1306 και διατέλεσε βασιλιάς της χώρας για μια εικοσαετία περίπου. 

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Κρις Πάιν στον ρόλο του Ρόμπερτ ντε Μπρους ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Ντέιβιντ ΜακΚένζι, ο οποίος ξανασυνεργάζεται με τον Πάιν δύο χρόνια μετά το «Πάση Θυσία». Δίπλα στον Πάιν παίζουν οι Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Φλόρενς Πιου και Στίβεν Ντίλαν.

Η ταινία προβλήθηκε πρώτα στο Φεστιβάλ του Τορόντο όπου πήρε αντικρουόμενες κριτικές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την περαιρέτω επεξεργασία της από τον ΜακΚένζι. Ο σκηνοθέτης έκοψε περίπου 20 λεπτά από την ταινία και θα παρουσιάσει τη νέα εκδοχή της στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix, όπου θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. 

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η πλατφόρμα είναι σε full «Braveheart» mode καθώς περιέχει σκηνές που μοιάζουν διαολεμένα με το διάσημο, και με φανατικούς οπαδούς στη χώρα μας, φιλμ του Μελ Γκίμπσον - άλλωστε ο χαρακτήρας του Ροβέρτου υπήρχε και σ' εκείνο.  

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Το νέο τρέιλερ «Outlaw King» μοιάζει σαν ένα σύντομο ριμέικ του «Braveheart»
  • Το νέο τρέιλερ «Outlaw King» μοιάζει σαν ένα σύντομο ριμέικ του «Braveheart»