Από τα Όσκαρ στο ΗΒΟ! Ο Μαρκ Ράφαλο είναι ο πιθανότερος πρωταγωνιστής για τα τηλεοπτικά «Παράσιτα» - cinemagazine.gr
16:04
11/2

Από τα Όσκαρ στο ΗΒΟ! Ο Μαρκ Ράφαλο είναι ο πιθανότερος πρωταγωνιστής για τα τηλεοπτικά «Παράσιτα»

Ο οσκαρικός θρίαμβος της ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο πιθανά να επισπεύσει το πλάνο της τηλεοπτικής του προσαρμογής στο ΗΒΟ, καθώς ήδη γίνεται κουβέντα για τον πρωταγωνιστή. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Τον προηγούμενο μήνα που πρωτοβγήκε το νέο με την τηλεοπτική προσαρμογή της ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο «Παράσιτα», ήδη την αναφέραμε ως πετυχημένη στις ΗΠΑ χωρίς ακόμη να έχουν βγει οι υποψηφιότητες των Όσκαρ. Σήμερα, με τα 4 βραβεία και την κατάκτηση του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, τα «Παράσιτα» δεν είναι απλά μια πετυχημένη ταινία στις ΗΠΑ, είναι αυτή για την οποία μιλούν οι πάντες, θα σπεύσουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι και φυσικά θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κινηματογραφικής ιστορίας με την πρωτιά που πέτυχε.

Αυτό πιθανά να επηρεάσει και τα σχέδια για το τηλεοπτικό ριμέικ που ανακοινώθηκε τότε, το οποίο μάλλον θα φροντιστεί ακόμη περισσότερο και θα έχει την ευχέρεια ενός μεγαλύτερου budget. Θυμίζουμε πως ο Μπονγκ Τζουν-χο θα εμπλέκεται στο ριμέικ μαζί με τον δημιουργό του «Succession» Άνταμ ΜακΚέι (ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «The Big Short» και «Vice»). Ό,τι και αν γίνει με τη σειρά θα αφορά το 2021, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας του ΜακΚέι, ενώ το Collider έδωσε το όνομα του πιθανού πρωταγωνιστή της σειράς, του κυρίου «Hulk» αυτοπροσωπως, Μαρκ Ραφαλο, χωρίς αναφορές σε άλλα ονόματα. 

Ο κορεάτης δημιουργός είχε δηλώσει σχετικά με το ριμέικ: «Όσο έγραφα το σενάριο της ταινίας, είχα πάρα πολλές ιδέες που δε μπορούσα να χωρέσω σε 2 ώρες δράσης. Ήξερα πως αν είχα περισσότερη ώρα θα μπορούσα να βάλω αυτές τις ιδέες και αυτό σκοπεύω να συζητήσω με τον Άνταμ ΜακΚέι σύντομα. Αν και δεν είμαι πολύ σχετικός με τον τηλεοπτικό χώρο, θεωρώ αυτή τη μίνι-σειρά που θα κάνουμε ως μια επέκταση της ταινίας ώστε να διεισδύσει βαθύτερα στις ιστορίες που δε μπήκαν εξ αρχής. Ο Άνταμ ΜακΚέι και το HBO δημιούργησαν πρόσφατα το  εξαιρετικό "Succession", οπότε είναι για μένα πολύ αξιόπιστοι συνεργάτες.»

Αναμένουμε.