«Patrick Melrose»: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ένας αλκοολικός playboy - cinemagazine.gr
9:24
19/3

«Patrick Melrose»: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ένας αλκοολικός playboy

Η μίνι-σειρά 5 επεισοδίων που βασίζεται στα βιβλία του ομώνυμου ήρωα θα καλύψει μια χρονική περίοδο 40 χρόνων, με τις περιπέτειες ενός περιθωριακού που εισέβαλε στην υψηλή κοινωνία.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς επιστρέφει μετά τον «Sherlock» στην TV και σε ένα πολύ φιλόδοξο project πέντε επεισοδίων.

Το «Patrick Melrose» βασίζεται στα ημιαυτοβιογραφικά βιβλία του Έντουαρντ Όμπιν που περιγράφουν τη ζωή του ομώνυμου ήρωα από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ως την ανάδειξη του σε playboy της υψηλής κοινωνίας. Τα βιβλία (όπως και η σειρά) καλύπτουν ένα φάσμα τεσσάρων περίπου δεκαετιών, ξεκινώντας από τη Νότια Γαλλία των '60s, φθάνοντας ως τη Νέα Υόρκη των '80s και την Αγγλία στο ξεκίνημα του αιώνα μας. 

Ο «Patrick Melrose» του Κάμπερμπατς είναι ένας αριστοκρατικός playboy, που προσπαθεί να ξεπεράσει τη ζημιά που προκάλεσε ο καταχρηστικός πατέρας του, αλλά και η μητέρα του, η οποία αποδέχθηκε σιωπηρά τη συμπεριφορά του. Η σειρά θα αποτελείται από πέντε επεισόδια (ένα για κάθε βιβλίο) και κάθε ένα θα τοποθετείται σε μια διαφορετική χρονική περίοδο της ζωής του ήρωα. Το ξεκίνημα θα είναι τα νεανικά του χρόνια, με τις πολλαπλές εκρήξεις βίας των γονιών του προς αυτόν, και τους Χιούγκο Γουίβινγκ & Τζένιφερ Τζέισον Λι στους αντίστοιχους ρόλους. 

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ντέιβιντ Νίκολς («One Day») και τη σκηνοθεσία ο Έντουαρντ Μπέργκερ («Deutchland 83»), ενώ ημερομηνία κυκλοφορίας από το Showtime είναι η 12 Μαΐου 2018.

Το πρώτο κλιπ της σειράς