Μέση Γη ή DC; Ο Πίτερ Τζάκσον αποφασίζει σύντομα για το μέλλον του - cinemagazine.gr
11:00
11/5

Μέση Γη ή DC; Ο Πίτερ Τζάκσον αποφασίζει σύντομα για το μέλλον του

Ο άνθρωπος που έφερε τη Μέση Γη στις οθόνες μας, πρέπει να αποφασίσει για το πόσο θα εμπλακεί στη σειρά που ετοιμάζει η Amazon, γιατί τον καλεί το σκοτεινό σύμπαν της DC,

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Εδώ και καιρό είναι γνωστή η επιτυχία του Amazon να πάρει τα δικαιώματα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με σκοπό να ξεκινήσει μια τηλεοπτική σειρά, που σύμφωνα με τους υπεύθυνους του στούντιο θα είναι το δικό της «Game of Thrones» των επόμενων χρόνων. Ο Πίτερ Τζάκσον είναι από την αρχή αναμειγμένος σε αυτό το project, έχοντας αναλάβε ρόλο executive producer, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το πόσο χρόνο θα του κοστίσει κάτι τέτοιο και αν θα μπορεί παράλληλα να κάνει κάτι προσωπικό.

Αυτό φαίνεται πως θα πρέπει να αποφασίσει το επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με το σάιτ TheOneRing.net, ο ίδιος δέχεται πίεση από τις Warner και DC να αναλάβει ένα δικό τους φιλμ, που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιο θα είναι. Το στούντιο της Warner προσπαθεί να κάνει μια δυναμική αντεπίθεση στο κομμάτι των ταινιών από κόμικ και έτσι μετά τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, που θα αναλάβει το «Blackhawk», φαίνεται να χτυπά ένα ακόμη δυνατό όνομα. 

Όσο για τον Τζάκσον, σύντομα λογικά θα μάθουμε την απάντησή του. Σειρά με τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που να μη τον περιλαμβάνει καθόλου μοιάζει απίθανο, όμως είναι πιθανό να έχει μικρή εμπλοκή, ώστε να μπορεί να κάνει και ό,τι άλλο θέλει παράλληλα.