Πρεμιέρα για τη «Φωνή του Αντώνη» και τα «Θραύσματα» στο 20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - cinemagazine.gr
15:33
28/2

Πρεμιέρα για τη «Φωνή του Αντώνη» και τα «Θραύσματα» στο 20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Δυο νέες παραγωγές της Marni Films συμμετέχουν στο επίσημο πρόγραμμα του 20ού επετειακού Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Τα ντοκιμαντέρ «Η Φωνή του Αντώνη» του Χρήστου Καπάτου και τα «Θραύσματα» της Μαριάννας Οικονόμου συμμετέχουν στο 20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί από  την Παρασκευή 02 έως την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

Οι δυο ταινίες κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και θα προβληθούν στο πλαίσιο του τμήματος Καλειδοσκόπιο. Οι προβολές των ταινιών θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 08, Παρασκευή 09 και Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη.

Η Φωνή του Αντώνη
Στο ντοκιμαντέρ «Η Φωνή του Αντώνη» του Χρήστου Καπάτου, ο σκηνοθέτης καταθέτει  την προσωπική του ιστορία. Ένα ατύχημα που είχε το 2011 τον ανάγκασε να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών του.  Εκεί, και ύστερα από το εγκεφαλικό του πατέρα του, μια νέα δύσκολη συνθήκη τον οδηγεί στο να ανακαλύψει εκ νέου την οικογένειά του. 

Προβολές: 
Παρασκευή 09 Μαρτίου στις 20.00
Σάββατο 10 Μαρτίου στις 12:45

Θραύσματα
Περιπλανήσεις στην τέχνη και την ζωή της γλύπτριας Αλεξάνδρας Αθανασιάδη. Θραύσματα από σκέψεις και μνήμες, ένα παιχνίδι λέξεων και μια παλιά φιλία, αποτυπώνονται στο ντοκιμαντέρ Θραύσματα της Μαριάννας Οικονόμου.

Προβολές
Πέμπτη 08 Μαρτίου στις 20.00
Παρασκευή 09 Μαρτίου στις 12:45