Πρεμιέρα για το ελληνικού ενδιαφέροντος «Good Time» στις Κάννες - cinemagazine.gr
11:44
25/5

Πρεμιέρα για το ελληνικού ενδιαφέροντος «Good Time» στις Κάννες

Η ταινία που χρηματοδοτήθηκε από το Hercules Film Fund του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση προβάλλεται στο πλαίσιο του διαγωνιστικού τμήματος του 70oυ Φεστιβάλ Καννών.

Το «Good Time» είναι μία από τις 18 ταινίες που διεκδικούν το Χρυσό Φοίνικα και κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της σήμερα, 25 Μαΐου,  στις Κάννες. Το «Good Time» είναι ένα δράμα που σκηνοθετήθηκε από την ανερχόμενη ομάδα Αμερικανών σκηνοθετών Τζόσουα και Μπέντζαμιν Σάφντι, με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Πάτινσον («Twilight») και την Τζένιφερ Τζέισον Λι («Οι Μισητοί Οχτώ»).  

Η ταινία «Good Time» γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη το 2016 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ από την A24 (παραγωγός και διανομέας του «Moonlight» που κέρδισε το Όσκαρ Kαλύτερης Tαινίας 2016) στα μέσα του 2017.  Πέραν των ΗΠΑ, η ταινία έχει ήδη πωληθεί και διεθνώς από την Γαλλική Memento Films International.

Οι σκηνοθέτες Τζόσουα και Μπέντζαμιν Σάφντι

Το Hercules Film Fund είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση. Επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη. Οι επενδυτές που συμμετέχουν στο fund είναι θεσμικά κεφάλαια και family offices. Μέχρι σήμερα, το fund έχει χρηματοδοτήσει αρκετές παραγωγές κινηματογραφικών ταινιών, όπως το «American Made» (με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ), το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει από την Universal τον Σεπτέμβριο του 2017, και το «Unicorn Store» (με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar Μπρι Λάρσον). Παραγωγός των ταινιών του Hercules Film Fund είναι η  Rhea Films LLC, η οποία διευθύνεται από τον Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti.

Terry Douglas και Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

Χάρη στην υποστήριξη των επενδυτών του, το Hercules Film Fund θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την παραγωγή ποιοτικών ταινιών. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας. 

Το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ - cinemagazine.gr βρίσκεται στις Κάννες και θα σας ενημερώνει καθημερινά με ανταποκρίσεις, αποκλειστικά θέματα και αφιερώματα! Δείτε τα όλα στο ειδικό τμήμα του site εδώ.