Τρέιλερ «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story»: Όταν ο Μάρτιν Σκορσέζε ξανασυνάντησε τον Μπομπ Ντίλαν - cinemagazine.gr
8:34
4/6

Τρέιλερ «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story»: Όταν ο Μάρτιν Σκορσέζε ξανασυνάντησε τον Μπομπ Ντίλαν

Το «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese» έρχεται στο Netflix στις 12 Ιουνίου.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το 2005, ο Μάρτιν Σκορσέζε συνάντησε τον Μπομπ Ντίλαν για το ντοκιμαντέρ «No Direction Home: Bob Dylan» όμως η όρεξη του πρώτου και οι πολυποίκιλες μουσικές διαδρομές του δεύτερου δείχνουν το δρόμο για μια δεύτερη συνεργασία. Έτσι το Netflix ανακοίνωσε πριν μήνες, μέσω του Variety, πως στο 2019 θα δούμε το ντοκιμαντέρ «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese», τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών. 

Η παραγωγή είναι μέρος της συμφωνίας που έχει κάνει ο Σκορσέζε με το Netflix για τρεις ταινίες, με το «Irishman» και ένα reunion show της κωμικής σειράς «Second City Television» να αποτελούν τα άλλα δύο. Το φιλμ για τον Ντίλαν θα εστιάζει στην χρονική περίοδο 1975-76 και την «Rolling Thunder Revue» τουρνέ του καλλιτέχνη και θα είναι κάτι μεταξύ ντοκιμαντέρ, συναυλίας και χαοτικού ονείρου. 

Η στιγμή για το ντοκιμαντέρ πλέον έφτασε, καθώς θα το δούμε στις οθόνες μας στις 12 Ιουνίου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. Το Netflix προσπάθησε και πέτυχε τη συνεργασία του ίδιου του Ντίλαν, ο οποίος εδώ βρίσκεται ανάμεσα στους συνεντευξιαζόμενους, κάτι που έχει να κάνει εδώ και 10 χρόνια περίπου.

Δείτε το παρακάτω το τρέιλερ και οπλιστείτε με υπομονή ως την επόμενη Τετάρτη.