Τρέιλερ «Solo: A Star Wars Story»: Ένας θρύλος γεννιέται σε έναν γαλαξία μακρινό - cinemagazine.gr
8:12
9/4

Τρέιλερ «Solo: A Star Wars Story»: Ένας θρύλος γεννιέται σε έναν γαλαξία μακρινό

Το «Solo: A Star Wars Story» έρχεται τον επόμενο μήνα με διάθεση νοσταλγίας και ως αντίδωρο σε όσους εξοργίστηκαν από τους «Τελευταίους Τζεντάι».

Από τον Πάνο Γκένα

Δυο μήνες μετά το πρώτο teaser τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story» και λίγο μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρα της ταινίας στις Κάννες, κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο τρέιλερ και η Ντίσνεϊ που είδε αναταραχές στη Δύναμη (των φανατικών της σειράς) μετά το ανατρεπτικό «The Last Jedi» (διαβάστε εδώ τις εξηγήσεις του σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον), δείχνει έτοιμη για ένα νέο ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ μακρινό.

Σύμφωνα με την απίσημη σύνοψη του «Solo: A Star Wars Story».

«Επιβιβαστείτε στο Μιλένιουμ Φάλκον για ένα ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ μακρινό στο "Solo: A Star Wars Story",  την ολοκαίνουργια περιπέτεια του πιο αγαπητού λωποδύτη του γαλαξία. Μέσα από μία σειρά τολμηρών περιπετειών, στο σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Χαν Σόλο θα γνωρίσει τον μελλοντικό συγκυβερνήτη του Τσουμπάκα και τον περιβόητο τζογαδόρο Λάντο Καλρίσιαν, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία του πιο απρόβλεπτου ήρωα των Star Wars».

Και μπορεί η σύνοψη να υπόσχεται διαστημικές περιπέτειες, αλλά η μεγαλύτερη περιπέτεια του «Χαν Σόλο» ήταν τελικά τα γυρίσματα της ταινίας του. Μετά την απομάκρυνση των αρχικών σκηνοθετών Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ («The Lego Movie») από τη διευθύντρια της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι, λόγω δημιουργικών διαφορών, την ταινία ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ («Ένας Υπέροχος Άνθρωπος»). Φήμες θέλουν τον Χάουαρντ να γύρισε από την αρχή όλη την ταινία.

Το τρέιλερ της ταινίας

Το «Solo: A Star Wars Story» θα μας πάει άλλη μια βόλτα στο διάστημα πριν από τα γεγονότα του «Star Wars: Μια Νέα Ελπίδα» (1977). Με βασικό χαρακτήρα τον δημοφιλέστερο απατεώνα του γαλαξία, τον Χαν Σόλο που μας πρωτοσύστησε ο Χάρισον Φορντ, αλλά τώρα «φορά» το πρόσωπο του Άλντεν Έρενραϊχ, λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Από αυτά που γνωρίζουμε ήδη, η ιστορία θα αναφέρεται στο πώς ο νεαρός Χαν Σόλο έγινε ο μεγαλύτερος λαθρέμπορος, κλέφτης κι απατεώνας του γαλαξία πριν συναντήσει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ και τον Όμπι-Ουάν Κενόμπι.

Ο Μπομπ Ίγκερ, διευθύνων σύμβουλος της Ντίσνεϊ, επιβεβαίωσε επίσης ότι η ιστορία θα καλύπτει μια έκταση επτά ετών της ζωής του Χαν από την ηλικία των 18 ως 24, θα μάθουμε γιατί το Μιλένιουμ Φάκον περιήλθε στην κατοχή του, το πως γνώρισε τον Τσουμπάκα αλλά και «...θα ανακαλύψετε πώς πήρε το όνομά του», σύμφωνα με τον Ίγκερ. Τι σημαίνει αυτό για το όνομα Χαν Σόλο; Μόνο ο χρόνος θα δώσει απάντηση και συγκεκριμένα η 25η Μαΐου 2018, ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. 

Κλακέτα με το κωδικό τίτλο της ταινίας «Red Cup»

Να θυμίσουμε πως η λίστα για τον πολυπόθητο ρόλο περιλάμβανε τους: Άλντεν Έρενραϊχ (Χαίρε Καίσαρ!), Τζακ Ρέινορ («Transformers: Age of Extinction») και Τάρον Έτζερτον («Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία»), ενώ το Variety είχε κάνει επισης λόγο και για τους Μπλέικ Τζένερ («Everybody Wants Some») και Τζακ Ο' Κόνελ («Αλύγιστος»).

Τελικά τον ρόλο ανέλαβε ο Άλντεν Έρενραϊχ, ο οποίος εντυπωσίασε όπως ανέφερε το Page Six τους παραγωγούς της Disney και της Lucasfilm στα screen tests και έκλεισαν τη συμφωνία. Πέρα από το «Χαίρε Καίσαρ!» των Κοέν, τον Έρενραϊχ μπορείτε να τον αναζητήσετε στα «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν, «Stoker» του Τσεν-Γουκ Παρκ και στα «Twixt» και «Tetro» του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ομολογουμένως ένα δυνατό βιογραφικό.

Μαζί με τον Έρενραϊχ συμπρωταγωνιστούν ο Γούντι Χάρελσον, στο ρόλο του εκπαιδευτή του Σόλο, η μητέρα των Δράκων-Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones»), o Πολ Μπέτανι, παλιός γνώριμος του Ρον Χάουαρντ, και ο Ντόναλντ Γκλόβερ («Atlanta») ως Λάντο Καλρίσιαν. 

Είθε η Δύναμη να είναι μαζί τους!

 

 

#emiliaclarke gave us a terrific performance & left! She completed principal photography and is off on her next adventure. Busy girl. We miss her already! Talented & great to work with #UntitledHanSoloMovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RealRonHoward (@realronhoward) στις

 

 

Spicey?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RealRonHoward (@realronhoward) στις

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «Solo: A Star Wars Story»: Ένας θρύλος γεννιέται σε έναν γαλαξία μακρινό
  • Τρέιλερ «Solo: A Star Wars Story»: Ένας θρύλος γεννιέται σε έναν γαλαξία μακρινό