Μόνο καλές ειδήσεις: Ο Τζον Κραζίνσκι στήνει εκπομπή στο Youtube και καλεί τον Στιβ Καρέλ - cinemagazine.gr
15:48
30/3

Μόνο καλές ειδήσεις: Ο Τζον Κραζίνσκι στήνει εκπομπή στο Youtube και καλεί τον Στιβ Καρέλ

Ζητώντας από τον κόσμο να στείλει ιστορίες που εμπνέουν, το «Some Good News» είναι ένα αισιόδοξο δελτίο ειδήσεων που έφτιαξε ο Κραζίνσκι από το σπίτι του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πριν λίγες εβδομάδες ενημέρωσε το κοινό πως πρέπει να περιμένει κι άλλο για το «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» και τώρα προσπαθεί να περάσει εποικοδομητικά το χρόνο του στο σπίτι όσο υπάρχει αυτό το χρονικό κενό. Πολυπράγμων ως τώρα, ως ηθοποιός/σεναριογράφος/σκηνοθέτης, ο Κραζίνσκι ανέβασε από το σπίτι του στο YouTube μια εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά σε καλά και αισιόδοξα νέα, τα οποία ζητά να του στείλουν followers του από όλο τον κόσμο. 

Με το παρουσιαστικό ενός anchorman, ο Κραζίνσκσι παρουσίασε το SGN (some good news), με ένα logo που ζωγράφισαν οι κόρες του, λέγοντας στην αρχή του βίντεο: «Αναρωτιόμουν για χρόνια γιατί δεν υπάρχει μια ενημερωτική εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στα καλά νέα. Τώρα λοιπόν προσπαθώ να το διορθώσω αυτό, γι' αυτό ζήτησα από εσάς να μου στείλετε κάποια. Και μου στείλατε πολλά. Αφού διάβαζα όλες τις φοβερές ιστορίες που σττείλατε είπα πως ήρθε η ώρα να τις δείξω, γι' αυτό σας παρουσιάζω το SGN. Είμαι ο Τζον Κραζίνσκι και αν δεν είναι ήδη ξεκάθαρο σε σας, δεν έχω ιδέα τί κάνω αυτή τη στιγμή.»

Ο Κραζίνσκι παρουσίασε την εκπομπή πάνω στη φόρμα ενός δελτίου ειδήσεων ενώ στο ενδιάμεσο έκανε ένα διάλειμμα με μια βιντεοκλήση στο σπίτι του Στιβ Καρέλ, με την ευκαιρία της 15ετίας που συμπληρώθηκε από την πρεμιέρα του αμερικανικού «The Office». Οι δυο τους θυμήθηκαν στιγμές από την εκπομπή και υποσχέθηκαν για κάποιου είδους reunion όταν η πανδημία θα τελειώσει. 

Δείτε παρακάτω το 15λεπτο «δελτίο καλών ειδήσεων» του Κραζίνσκι.