«Far from Home»: Το σίκουελ του Spider-Man έχει τίτλο - cinemagazine.gr
11:02
25/6

«Far from Home»: Το σίκουελ του Spider-Man έχει τίτλο

Ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε «τυχαία» τον τίτλο της ταινίας για την οποία η Marvel δυσκολεύεται να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Με βάση τον προγραμματισμό της Marvel, το δεύτερο «Spider-Man» βγάινει το καλοκαίρι του 2019, δύο περίπου μήνες μετά το τελευταίο «Avengers», για το οποίο μάλλον δε θα μάθουμε τίποτα πριν την προβολή του εκείνη την περίοδο. Με ένα φινάλε που αφήνει μετέωρο το μέλλον όλων σχεδόν των υπερηρώων της ταινίας, η εταιρία θα φροντίσει να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό το τί θα συμβεί, κρύβοντάς σημαντικά σημεία της πλοκής ακόμη στα τρέιλερ του τέταρτου φιλμ που θα κυκλοφορήσουν. 

Εφόσον όμως οι ταινίες του σύμπαντος έχουν γραμμική αφήγηση και ακολουθούν χρονικά η μία την άλλη, το marketing του δεύτερου Spider-Man μετατρέπεται σε σπαζοκεφαλιά. Η Marvel θα είναι δύσκολο να μην κυκλοφορήσει απολύτως τίποτα ως τον Μάιο, αν και μόνο το γεγονός πως υπάρχει ταινία και σενάριο, υποδηλώνει ότι με κάποιο τρόπο ο ήρωας επανέρχεται στη ζωή. 

Πέρα από αυτό το θέμα, ο πρωταγωνιστής Τομ Χόλαντ έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως δεν αντέχει να κρατά μυστικά και είναι εύκολο να αποκαλύψει spoilers μιας επερχόμενης ταινίας. Η Marvel, για να μην ανησυχεί με το θέμα, προτίμησε να το κάνει μέρος του marketing της. Έτσι ο Χόλαντ κυκλοφόρησε μέσα στο σαββατοκύριακο ένα βίντεο από την Comic Con του Σιάτλ, όπου ζητά συγγνώμη γιατί δεν μπορεί να πει πολλά για την ταινία, αλλά ενημερώνει πως έλαβε το σενάριό της, δείχνοντας το iPad του με τον τίτλο της ταινίας - αφημένο δίπλα του για αρκετή ώρα ώστε κάποιος να μπορεί να τον διαβάσει. 

Έτσι εγένετο «Spider-Man: Far From Home», που παίζει με το «Homecoming» της ταινίας και επιβεβαίωνει το αφεντικό της Marvel Κέβιν Φιγκ που πρίν λίγο καιρό έλεγε πως πολλά από τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στο Λονδίνο και για λόγους αφήγησης, γιατί ο ήρωας δεν θα βρίσκεται μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Χόλαντ να μιλά για το σίκουελ.

 

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥

A post shared by (@tomholland2013) on Jun 23, 2018 at 5:39pm PDT