16:20
14/2

Από τη Ρωσία με αγάπη! Τρέιλερ για τον 4ο κύκλο «Stranger Things»

Το Netflix αποφάσισε να φέρει τα «πάνω-κάτω» και κυκλοφόρησε πρώτο teaser για το νέο, πιο παράξενο κεφάλαιο «Stranger Things».

Από τον Πάνο Γκένα

Το Netflix έδωσε από το φθινόπωρο πράσινο φως για τον τέταρτο κύκλο «Stranger Things» στους αδερφούς Ντάφερ, φροντίζοντας παράλληλα να υπογράψει μαζί με τους δημιουργούς ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας παρόμοιο με τη μεγάλη συμφωνία που έκλεισε με τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ.Μπ.Βάις του «Game of Thrones».

«Οι αδερφοί Ντάφερ αιχμαλώτισαν με τις ιδέες τους τους θεατές όλου του κόσμου και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί τους με σκοπό να ζωντανέψουμε τη ζωηρή φαντασία τους και σε άλλες ταινίες και σειρές που θα λατρέψουν οι συνδρομητές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τεντ Σαράντος του Netflix.

Το βίντεο άλλωστε που συνόδευσε την ανακοίνωση του 4ου κύκλου κλείνει το μάτι στη γνωστή ατάκα «We're not in Kansas anymore» από το «Μάγο του Οζ» παραφράζοντάς την σε «We’re Not In Hawkins Anymore». Από την άλλη ένα ταξίδι επιστροφής στο Χόκινς, όχι μόνο δεν αποκλείεται στον τέταρτο κύκλο αλλά είναι βέβαιο.

Με τις θετικές εντυπώσεις που άφησε ο τρίτος κύκλος το καλοκαίρι του 2019 (σε αντίθεση με τον προηγούμενο), τα ψυχροπολεμικά '80s στο φόντο, την ταλαντούχα παρέα να μεγαλώνει και να ανανεώνεται με φρέσκα πρόσωπα, καθώς και [αρχή spoiler] τη μετακόμιση της οικογένειας Μπάουερ στο φινάλε να ανοίγει νέα αφηγηματικά μονοπάτια σε συνδυασμό με το αμφιλεγόμενο τέλος(δείτε το teaser και θα καταλάβετε) του σερίφη Χόπερ [τέλος σπόιλερ] ο τέταρτος κύκλος «Stranger Things» είναι μία καλή ευκαιρία για καινούργιες περιπέτειες. 

Οι αδερφοί Ντάφερ είχαν δηλώσει πριν χρόνια πως φαντάζονταν το «Stranger Things» να ολοκληρώνεται σε 4 σεζόν. Στη νέα ανακοίνωση δεν αποκάλυψαν αν ο επόμενος κύκλος θα είναι όντως ο τελευταίος.

Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.