Χαμός στην Γκόθαμ Σίτι! Κόλιν Φάρελ, Άντι Σέρκις ως Πιγκουίνος και Άλφρεντ στο «The Batman» - cinemagazine.gr
10:20
6/11

Χαμός στην Γκόθαμ Σίτι! Κόλιν Φάρελ, Άντι Σέρκις ως Πιγκουίνος και Άλφρεντ στο «The Batman»

Η Γκόθαμ Σίτι του Ρόμπερτ Πάτινσον αρχίζει να αποκτά όλα και πιο ενδιαφέροντες κατοίκους.

Από τον Πάνο Γκένα

Μπορεί ο Τζόνα Χιλ να μην μετακόμισε στην Γκόθαμ Σίτι, ο «Μπάτμαν» όμως συνεχίζει να αναζητά ενδιαφέροντες «κακούς» (και όχι μόνο). Μετά την ανακοίνωση της Ζόι Κράβιτς ως Catwoman και του Πολ Ντέινο στο ρόλο του Γρίφου, η ταινία του Ματ Ριβς φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Κόλιν Φάρελ τον Πιγκουίνο της και σ' εκείνο του Άντι Σέρκις τον πιστό Άλφρεντ. Το Deadline αναφέρει πως οι δυο ηθοποιοί πρόκειται να πουν το ναι στη νέα ταινία της DC, η οποία μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Joker» παγκοσμίως έχει πάρει τα πάνω της.

Ο νέος Μπάτμαν έχει βαριά παρακαταθήκη τις ταινίες του Τιμ Μπέρτον και τις πιο πρόσφατες του Νόλαν, ενώ οφείλει να υπερσκελίσει τις ατυχείς εμφανίσεις του Σκοτεινού Ιππότη στα «Batman V Superman» και «Justice League». Το ενδιαφέρον είναι πως τόσο ο Φάρελ όσο και ο Σέρκις μετακομίζουν στη DC με ιστορικό Marvel εμφανίσεων, αφού ο πρώτος είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπεν - πρώην Batman - Άφλεκ στο ανεκδιήγητο «Daredevil» και ο Σέρκις στα «Avengers: Η Εποχή του Ultron» και «Black Panther».

Πόσους «κακούς» μπορεί να χωρέσει η νέα κινηματογραφική εξόρμηση στη Γκόθαμ; Η ανακοίνωση του ονόματος του Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου μπορεί να ολοκληρώνει την τριπλέτα των αντιπάλων του Ρόμπερτ Πάτινσον, ίσως και όχι. «Δεν μπορείς να έχεις τον Μπάτμαν χωρίς αντίζηλο. Θα έχουμε μία γκαλερί απείθαρχων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς για την ταινία.

Το νέο «Batman» δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων, αλλά η Warner προσανατολίζεται στα τέλη 2019 - αρχές 2020. Σύμφωνα με μία πρόσφατη συνέντευξη του πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον στο Variety ο καινούργιος Μπάτμαν θα μοιάζει περισσότερο με ντετέκτιβ και η παραγωγή προσανατολίζεται σε μία ταινία νουάρ ύφους.

Η ταινία «The Batman» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες 25 Ιουνίου 2021.