Τρέιλερ «The Crown»: Όλα τα βλέμματα σε Μάργκαρετ Θάτσερ και Πριγκίπισσα Νταϊάνα ? νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:42
14/10

Τρέιλερ «The Crown»: Όλα τα βλέμματα σε Μάργκαρετ Θάτσερ και Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της νέας σεζόν «The Crown», στην οποία η Τζίλιαν Άντερσον υποδύεται την Μάργαρετ Θάτσερ και η Έμα Κορίν την Νταϊάνα.

Από τον Πάνο Γκένα

Η «αλήθεια είναι εκεί έξω», όπως και το ταλέντο της Τζίλιαν Άντερσον! Όσοι/-ες ανυπομονείτε, λοιπόν, να δείτε την αγαπημένη πράκτορα Σκάλι να αναλαμβάνει πρωθυπουργικά καθήκοντα στον τέταρτο κύκλο «The Crown» δεν έχετε παρά να περιμένετε ως τις 15 Νοεμβρίου. Μετά το πρώτο teaser, όπου το Netflix έδωσε μερικά ψήγματα της μεταμόρφωσης της Άντερσον, καθώς και της εμφάνισης της Έμα Κόριν («Pennyworth») στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ήρθε χθες το ολοκληρωμένο τρέιλερ του κύκλου που εξερευνά μια ταραγμένη περίοδο για το παλάτι και τη χώρα. 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω στο καστ και την ομάδα του "The Crown" και έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα», είχε δηλώσει η Άντερσον. «Η Θάτσερ ήταν αδιαμφισβήτητα δεινή, αλλά θα μου άρεσε πολύ να διερευνήσω κάτω από την επιφάνεια και, ας τολμήσω να το πω, να ερωτευτώ την εμβληματική φυσιογνωμία που είτε αγαπάς είτε απεχθάνεσαι, όρισε μια εποχή».

Με συμπρωταγωνίστριες τις Ολίβια Κόλμαν και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα), η Άντερσον θα αναμετρηθεί ερμηνευτικά μαζί τους ως Σιδηρά Κυρία, ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της βρετανικής πολιτικής σκηνής, μία δυναμική γυναίκα που σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία της Αγγλίας και η άνοδός της συνοδεύτηκε με σκληρά δημοσιονομικά μέτρα και φόντο τις μεγάλες απεργίες των συνδικάτων και τον πόλεμο των Φόλκλαντ. Η ίδια περίοδος σηματοδοτεί το  ξεκίνημα της αρχικά παραμυθένιας πορείας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με τη σειρά να ρίχνει φως στα όσα συνέβαιναν στους διαδρόμους του παλατιού και αφορούσαν τη σχέση της με το λαό της Αγγλίας αλλά και τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, 15 Νοεμβρίου τα επεισόδια στο Netflix.