Χιου Τζάκμαν για πρόεδρος! Πρώτο τρέιλερ του «Front Runner» - cinemagazine.gr
17:13
30/8

Χιου Τζάκμαν για πρόεδρος! Πρώτο τρέιλερ του «Front Runner»

Η ταινία που εξερευνά την πολιτική καριέρα του γερουσιαστή Γκάρι Χαρτ ετοιμάζεται για πρεμιέρα σε Τελουράιντ και Τορόντο και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ.

Το «Front Runner» σκηνοθετείται από τον Τζέισον Ράιτμαν («Juno», «Ψηλά στον Ουρανό», «Tully») και βασίζεται στην ιστορία του αμερικανού πολιτικού Γκάρι Χαρτ, γερουσιαστή στο Κολοράντο από το 1975 ως το 1987 που απέτυχε δυο φορές να ηγηθεί των Δημοκρατικών στις εθνικές εκλογές της χώρας. Ο Χιου Τζάκμαν θα τον υποδυθεί και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό του στα 2 σημαντικά φεστιβάλ της αμερικανικής ηπείρου που διεξάγονται αυτό τον καιρό, αυτά του Τέλουραϊντ και του Τορόντο. 

Τον Τζάκμαν πλαισιώνουν η Βέρα Φαρμίγκα, που ξανασυνεργάζεται με τον Ράιτμαν μετά το «Ψηλά στον Ουρανό», όπως και ο μόνιμος στις ταινίες του Τζ.Κ.Σίμονς. Η ταινία εξερευνά την πορεία του Χαρτ προς τις εκλογές καθώς ενώ ήταν φαβορί και τις 2 φορές για την θέση του υποψηφίου, έχασε τελικά τη μάχη όταν τα media ανακάλυψαν μια εξωσυζυγική του σχέση. Ο ίδιος επιτέθηκε λέγοντας πως η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να μπεδεύεται με την πολιτική του πορεία και ξεκίνησε για χρόνια μετωπική μάχη με τα tabloid της χώρας που του κόστισε την ηγεσία στο στρατόπεδο των δημοκρατικών.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και την αφίσα που κυκλοφόρησε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Χιου Τζάκμαν για πρόεδρος! Πρώτο τρέιλερ του «Front Runner»
  • Χιου Τζάκμαν για πρόεδρος! Πρώτο τρέιλερ του «Front Runner»