11:58
4/11

Αναμονή τέλος! Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε σε πανελλήνια πρώτη προβολή

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, σε συνεργασία με την εταιρεία Odeon, το Netflix και το cinemagazine.gr, παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, λίγο πριν αυτή βάλει πλώρη για τα επερχόμενα Όσκαρ και για τις λίστες με τα κορυφαία φιλμ του 2019.

Ένα μικρό ευχαριστώ με μία μεγάλη πρεμιέρα!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για την ενθουσιώδη ανταπόκριση στην επετειακή 25η διοργάνωση του Σεπτέμβρη, ανταποδίδει με μία έκπληξη: στο πλαίσιο μίας ειδικής μεταφεστιβαλικής προβολής θα είστε οι πρώτοι που θα δείτε την πλέον προσδοκώμενη ταινία της χρονιάς, τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο μέγιστος Αμερικανός σκηνοθέτης συγκεντρώνει τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι και Χάρβεϊ Καϊτέλ σε μια επικών διαστάσεων γκανγκστερική ταινία, ένα κινηματογραφικό είδος που ο Σκορσέζε έχει σφραγίσει με τη μαεστρία του καθ’ όλη τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του και το οποίο έχει ήδη χαρίσει στον δημιουργό μερικές από τις πιο πανηγυρικές κριτικές που έλαβε ποτέ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στον κινηματογράφο Odeon Opera 1, στις 20.00. 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.

Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ  του Μάρτιν Σκορσέζε 
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου | Ώρα έναρξης: 20.00
Κινηματογράφος Odeon Opera 1 (Ακαδημίας 57)
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις
 
«Θέλετε να είστε μέρος αυτής της ιστορίας»;
Διαβάστε στη συνέχεια αναλυτικές πληροφορίες για τη διάθεση των προσκλήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και οι νικητές ενημερώθηκαν μέσω e-mail.

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και θα σταλεί email ΜΟΝΟ στους 250 τυχερούς (η αίθουσα έχει χωρητικότητα 500 ατόμων). 

Όσοι διαβάζετε το άρθρο από κινητό, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

Η ταινία «Ο Ιρλανδός» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την ODEON στις 21 Νοεμβρίου και στο Netflix από 27 Νοεμβρίου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται με την ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.