Τρέιλερ «The Little Stranger»: Ο σκηνοθέτης του «Room» φλερτάρει με το γοτθικό τρόμο - cinemagazine.gr
9:28
27/6

Τρέιλερ «The Little Stranger»: Ο σκηνοθέτης του «Room» φλερτάρει με το γοτθικό τρόμο

Τρία χρόνια μετά την ταινία που έστειλε τη Μπρι Λάρσον στα Όσκαρ, ο Λένι Άμπραχαμσον δοκιμάζει κάτι διαφορετικό. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο δουβλινέζος Λένι Άμπραχαμσον πρωτοακούστηκε την προηγούμενη δεκαετία, κυρίως στο φεστιβαλικό κύκλωμα, υπογράφοντας μικρά διαμάντια όπως το «Adam & Paul» (2004) και το «Garage» (2007). Ενώ συνέχισε μια αξιοπρεπή πορεία, χρειάστηκε να περιμένει ως το 2015 και το υπέροχο «Room» του, που έστειλε τη Μπρι Λάρσον στα Όσκαρ, για να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο. Μετά το «Room» ακολούθησε σιωπή, ως τώρα τουλάχιστον που βλέπουμε το πρώτο τρέιλερ του «The Little Stranger».

Ο Άμπραχαμσον κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του μια στροφή στον τρόμο και συγκεκριμένα σε πιο παραδοσιακούς βρετανικούς λαϊκούς μύθους. Στο «The Little Stranger» πρωταγωνιστεί ο Ντόμναλ Γκλίσον στον ρόλο ενός γιατρού που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1948 πηγαίνει για χάρη ενός ασθενή στο μέρος όπου πέρασε την παιδική του ηλικία, ένα κτίριο στο οποία συνέβησαν πολλά για 2 αιώνες και τώρα που ζει τις τελευταίες στιγμές του, οι ένοικοί του φαίνεται να είναι όμηροι μιας άγνωστης δύναμης. 

Η Ρουθ Γουίλσον, ο Γουίλ Πάουλτερ και η Σαρλότ Ράμπλινγκ συμπληρώνουν το έξοχο καστ. Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες μαζί με την εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 31 Αυγούστου.