9:34
10/1

Τζουντ Λο και Τζον Μάλκοβιτς στην πρώτη φωτογραφια για το «The New Pope» του Πάολο Σορεντίνο

Τρία χρόνια μετά το «Young Pope», o Πάολο Σορεντίνο ετοιμάζει τη συνέχεια με Τζουντ Λο και Τζον Μάλκοβιτς.

Από τον Πάνο Γκένα

Μετά την ματιά του στη σύγχρονη μπερλουσκονική Ιταλία, με το «Loro», ο Πάολο Σορεντίνο επιστρέφει στη σειρά που καταπιάστηκε το 2016 και είχε ως θέμα τις περιπέτειες του «Young Pope», ενός Αμερικανού Ποντίφικα που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αυστηρές, αδιάλλακτες και συντηρητικές θέσεις του Βατικανού. 

Το «The New Pope» βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων ώστε να παρουσιαστεί στο κοινό στα τέλη της χρονιάς. Ο Τζουντ Λο επιστρέφει για τον ρόλο του Πάπα Λένι Μπελάρντο, έχοντας ως νέο συμπρωταγνωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς, σε ρόλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.  Σύμφωνα με το HBO, «ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Σορεντίνο θα βρίσκεται σε έναν κόσμο μοντέρνου παπισμού», και αυτή είναι η μόνη πληροφορία που συνόδευσε την κυκλφορία της πρώτης φωτογραφίας του δεύτερου κύκλου. 

Το «The Young Pope» αποτέλεσε πρόταση Ιταλικού ιδιωτικού σταθμού και στην Αμερική προβλήθηκε από το ΗΒΟ. Ο Σορεντίνο συνεργάστηκε με τον σεναριογράφο της «Τέλειας Ομορφιάς» για να μεταφέρει σε 10 ωριαία επεισόδια την ιστορία του Αμερικανού Πάπα, και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η μίνι σειρά είναι «απόδειξη για την ύπαρξη, αλλά και την απουσία του Θεού. Το πως δηλαδή μπορεί κανείς να αναζητήσει την πίστη, με την ίδια ευκολία που μπορεί να την χάσει».  Η σειρά ήταν η πρώτη ιταλική που ήταν υποψήφια για βραβείο Emmy. 

Το καστ από τον πρώτο κύκλο θα επιστρέψει (Σίλβιο Ορλάντο, Χαβιε Καμάρα, Σεσίλ ντελ Φρανς, Λουντβίν Σανιέ), ενώ θα υπάρχουν και νέα ονόματα, με γνωστότερα αυτά των Χένρι Γκούντμαν και Ούλριχ Τόμσεν. Ακριβής ημερομηνία προβολής δεν υπάρχει ακόμη, αν και τοποθετείται κάπου στα τέλη της χρονιάς. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τζουντ Λο και Τζον Μάλκοβιτς στην πρώτη φωτογραφια για το «The New Pope» του Πάολο Σορεντίνο
  • Τζουντ Λο και Τζον Μάλκοβιτς στην πρώτη φωτογραφια για το «The New Pope» του Πάολο Σορεντίνο