Τρέιλερ «Three Identical Strangers»: Πως είναι να μην γνωρίζεις τα αδέρφιά σου; - cinemagazine.gr
15:03
16/4

Τρέιλερ «Three Identical Strangers»: Πως είναι να μην γνωρίζεις τα αδέρφιά σου;

Μια απίθανη ιστορία που συνέβη στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 80, μετατρέπεται σε ένα απο τα καλύτερα ντοκιμαντέρ της χρονιάς

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μεγαλώνοντας κάποιος με τη γνώση πως δεν έχει αδέρφια, θα ήταν σίγουρα συγκλονιστικό αν μια μέρα μάθαινε πως όχι μόνο έχει έναν αδερφό αλλά είναι και μονοζυγωτικός δίδυμος. Θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πιο δυνατό από αυτό; Ναι,να μάθει ότι έχει 2 αδερφιά καθώς οι 3 τους ήταν μέλη μονοζυγωτικών τριδύμων που χωρίστηκαν αμέσως μετά τη γέννα. 

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία των Μπομπι Σάφραν, Έντι Γκάλαντ και Ντέιβιντ Κέλμαν που έγιναν γνωστοί τη δεκαετία του 80 στις ΗΠΑ, όταν ανακάλυψαν πως είναι τρίδυμοι αλλά δεν μεγάλωσαν ποτέ μαζί. Το ντεμπούτο ντοκιμαντέρ του Τιμ Γουόρντλ ασχολείται με την ιστορία της ζωής τους και κυρίως, πέρα από το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, φωτίζει τους λόγους για τους οποίους μεγάλωσαν χωριστά σε μια αλληλουχία αποκαλύψεων αρκετά ενοχλητικών μυστικών.

Το «Three Identical Strangers» κέρδισε το ειδικό βραβείο της επιτροπής για τα αμερικανικά ντοκιμαντέρ στο φετινό Sundance και λόγω του ενδιαφέροντος που υπήρξε γι' αυτό, ξέφυγε προς το παρόν από το άμεσο streaming κάποιου παρόχου και ξεκινά την πορεία του στις αίθουσες, πρώτα στις ΗΠΑ, αυτό το καλοκαίρι. Δείτε το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, που δίνει την εντύπωση ότι έχουμε μπροστά μας ένα από τα φιλμ που μπορούν να διεκδικήσουν Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ στις αρχές του 2019.