Έχουμε παρουσιάστριες (ήδη)! Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ επιστρέφουν στις Χρυσές Σφαίρες - cinemagazine.gr
11:12
13/1

Έχουμε παρουσιάστριες (ήδη)! Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ επιστρέφουν στις Χρυσές Σφαίρες

Μία εβδομάδα μετά την 77η Τελετή Απονομής, η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ ανακοίνωσε την επιστροφή των Τίνα Φέι - Έιμι Πόλερ στην παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Ρίκι Τζερβέις παρουσίασε για τελευταία (πέμπτη) φορά τις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες χαρίζοντας άβολες σιωπές με το χαρακτηριστικό του ύφος, οπότε η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ αποφάσισε να παίξει του χρόνου με σίγουρα χαρτιά.

Δυο από τις πιο ταλαντούχες κωμικούς της Αμερικής, η Τίνα Φέι και η Έιμι Πόλερ, θα επιστρέψουν ως οικοδέσποινες των Χρυσών Σφαιρών 2021 μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους τρεις σερί χρονιές (2013, 2014, 2015).  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ, Λορέντσο Σόρια, δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κωμική χημεία των Τίνα και Έιμι είναι μεταδοτική. Ανυπομονούμε να δούμε την επιστροφή του δυναμικού ντουέτου στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών».

Μετά την πικρόχολη παρουσίαση του Τζερβέις, οι Σφαίρες και το τηλεοπτικό δίκτυο NBC επενδύουν ξανά στην κωμική φλέβα των δυο θαυμάσιων κωμικών.  Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυο τους έχουν σώσει ξανά «ριψοκίνδυνες» παρουσιάσεις. Πέρσι, την πρώτη φορά που η Ακαδημία παρουσίασε οσκαρική τελετή χωρίς βασικό οικοδεσπότη μετά από 30 χρόνια, οι Τίνα Φέι - Ειμι Πόλερ μαζί με τη Μάγια Ρούντολφ ήταν οι πρώτες που ανέβηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν βραβείο με στόχο να «σπάσουν» τον πάγο της ιδιαίτερης συνθήκης (και φυσικά της τηλεοπτική ροής).

Οι 78η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2021.