Το «Stranger Things» θα επιστρέψει το 2019 με 8 επεισόδια - cinemagazine.gr
10:24
12/2

Το «Stranger Things» θα επιστρέψει το 2019 με 8 επεισόδια

Η Eleven και η παρέα της κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μέχρι να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη.

Από τον Πάνο Γκένα

Οι τηλεοπτικές σειρές σίγουρα δεν γυρίζονται με την ίδια ευκολία με την οποία καταναλώνονται! Η τελευταία σεζόν «Game of Thrones» θα επιστρέψει το 2019, η δεύτερη σεζόν του «Westworld» θα προβληθεί τον Απρίλιο με καθυστέρηση σχεδόν δύο χρόνων και το «Stranger Things» θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω κάποια στιγμή το 2019.

Μπορεί το Netflix να ανανέωσε άμεσα τη σειρά για μια τρίτη σεζόν (οι δημιουργοί έχουν ήδη κάνει σαφές πως θέλουν και μία τέταρτη), αλλά αποδεικνύεται ότι η προετοιμασία θα πάρει αρκετό χρόνο. Επιπλέον, σε αντίθεση με τον δεύτερο κύκλο των 9 επεισοδίων, τα αδέρφια Ντάφερ αποφάσισαν να επιστρέψουν στον αριθμό 8 (αν ίσχυε το ίδιο και φέτος ενδεχομένως να είχαμε αποφύγει το...The Lost Sister!). 

Τα αδέρφια Ματ και Ρος Ντάφερ εργάζονται για το σενάριο του επόμενου κύκλου, όπως ανέφερε ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ στο Variety, αλλά η παραγωγή ενδέχεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2018, πράγμα που σημαίνει ότι τα νέα επεισόδια θα είναι έτοιμα στις αρχές του 2019. «Όπως κάθε καλό πράγμα, [ο Ρος και ο Ματ] χρειάζονται χρόνο. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Κάθονται στο διαμέρισμά τους και γράφουν για 12-14 ώρες την ημέρα», δήλωσε ο Χάρμπουρ.

Μέχρι στιγμής, αυτά που γνωρίζουμε για τον τρίτο κύκλο είναι [προσοχή για spoilers] πως το βασικό καστ επιστρέφει σύσσωμο, θα υπάρχει νέος «κακός» παρά την παρουσία του Shadow Monster στο φινάλε της 2ης σεζόν, ο Γουίλ Μπάιερς θα ηρεμήσει («Δεν θα οδηγήσουμε τον Γουιλ Μπάιερς στην κόλαση για τρίτο χρόνο σερί», έχουν υποσχεθεί οι δημιουργοί) και ο Δρ. Μπρένερ (Μάθιου Μοντίν) επιστρέφει.

Δημιουργώντας έναν ιντερνετικό πανικό το καλοκαίρι του 2016, και αυξάνοντας την ανυπομονησία για τον δεύτερο κύκλο που προβλήθηκε το Χάλογουιν '17, το «Stranger Things», μία ρετρό, φιλόδοξη ανθολογία των καλύτερων κινηματογραφικών (και όχι μόνο) στιγμών της δεκαετίας του '80, οφείλει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες του κοινού - μιας και η 2η σεζόν δεν ικανοποίησε τους φαν στον ίδιο βαθμό.

Το «Stranger Things» ανέστησε την καριέρα της Γουινόνα Ράιντερ, έβαλε στον χάρτη των σταρ τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ και μας σύστησε μία απολαυστική ανήλικη παρέα ηθοποιών. Οικείες εικόνες, διακριτικές αναφορές, προφανείς φόροι-τιμής, μέχρι να ξαναδούμε νέα επεισόδια, δυο βίντεο παρουσιάζουν τους ευπρόσδεκτους παραλληλισμούς των δυο σεζόν του «Stranger Things» και φανερώνουν πως τα πιο «περίεργα πράγματα» είναι και τα πιο νοσταλγικά.