Oh, hi Batman! Ο Τόμι Γουαϊζό φτιάχνει τον δικό του Joker - cinemagazine.gr
14:08
13/3

Oh, hi Batman! Ο Τόμι Γουαϊζό φτιάχνει τον δικό του Joker

Οι πιο τρελές ιδέες μπορεί να μην γίνονται πάντα πραγματικότητα, γίνονται όμως ένα ωραιότατο viral βίντεο. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τότε που η DC σε συνεργασία με τη Warner αποφάσισαν πως θέλουν να προχωρήσουν στην παραγωγή μιας ταινίας με θέμα τον Τζόκερ, ήξεραν πως πολλοί a-listers ηθοποιοί θα ενδιαφέρονταν για τον ρόλο. Υπάρχει όμως και ένας τον οποίο δεν υπολόγιζαν με τίποτα. Ο Τόμι Γουαϊζό εξακολουθεί ως σήμερα να εξαργυρώνει την cult επιτυχία του «Room», το οποίο εκτοξεύθηκε τους τελευταίους μήνες χάρη στην κυκλοφορία του «Disaster Artist».

Ο Γουαϊζό ξέρει καλά πλέον πως οτιδήποτε γίνει viral σήμερα, δεν είναι απίθανο στο μέλλον να μετουσιωθεί σε δημιουργική ιδέα. Έτσι, δεν εξέφρασε απλά το ενδιαφέρον του για τον ρόλο του Τζόκερ, αλλά προχώρησε, μαζί με τους ορκισμένους fans του από το Nerdist, στη δημιουργία ενός βίντεο που θα βοηθήσει στην προώθηση αυτής της απίθανης ιδέας. Αν το έστελνε απλά στην εταιρία, το πιθανότερο είναι να κατέληγε στα σκουπίδια, όμως με 1 εκ. views σε μια μόλις μέρα στο YouTube δείχνει με τον τρόπο του πως το κοινό είναι μαζί του.

Φυσικά, η όλη ιδέα δεν συζητιέται καν από το στούντιο, όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τόσο απίθανες εμπνεύσεις να μετατρέποναι σε ταινίες εκατομμυρίων, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά όλα γίνονται. 

Δείτε παρακάτω τον Τζόκερ του Τόμι Γουαϊζό: